Handle for 1000+ og få 300 kr rabatt! Handle nå |

×

Chaps

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Merker
  • Farge
  • Pris
  • Aldersgruppe
Sorter etter:

Leggchaps gjør jodphurskoen din om til en ridestøvel, og gjør favorittridebuksen din svært komfortabel. Leggchaps er elegante og funksjonelle, og gir en proff stil.

Viser 48 artikler

Leggchaps er en favoritt blant mange rytter, etter som de er enkle, komfortable og pene.

Leggchaps kan gjøre vanlige jodhpur ridesko om til ridestøvler bare ved å lukke en enkel glidelås. Til daglig bruk er det mange ryttere som foretrekker leggchaps, både på bane og tur. Horze har leggchaps i både glatt og semsket skinn, og farger som svart og mørkebrun slik at de matcher skoene. Nyt fleksibiliteten og friheten fra disse holdbare leggchapsene i høy kvalitet, og spar ridestøvlene dine til stevner. Den elastiske ribbekanten på mange av leggchapsene gir rom for bevegelse samtidig som de støtter foten mens du rir. En solid strikk under foten holder leggchapsen på plass, og det lange skaftet dekker skolissene eller glidelåsen på skoene slik at man får en glatt og tettsittende overflate.

Leggchaps i lær er et flott alternativ som ser ut som tradisjonelle ridestøvler, og er et rimeligere alternativ.

Bruk våre myke leggchaps sammen med favoritt rideskoene dine, og gjør dem om til flotte lange, slanke ridestøvler. Leggchapsene i lær er laget med upåklagelig håndverk, og vil lure øynene når du rir rundt på banen. Kun ved nærmere ettersyn vil man kunne legge merke til at det ikke er ekte ridestøvler. De er perfekte til trening, undervisning og til og med stevner på lavere nivå. Leggchaps i lær er en økonomisk og kreativ måte å oppnå en formell stil på. Glidelåsen bak, trykknappene og strikken under foten på Horze sine leggchaps av lær i førsteklasses kvalitet tåler daglig bruk.

Les mer