Kjøp Ridestøvler til barn på nett til en rimelig penge | horze.no
Sesongutsalg - Opptil 70% rabatt
Ytterliggere 10% rabatt EKSTRA på din ordre
Ridestøvler til barn

Ridestøvler til barn

Ridestøvler til barn må være holdbare, komfortable og se bra ut. Høye ridestøvler for barn er laget for å passe små bein og alltid se bra ut.
15 artikler

Kjøp Ridestøvler til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridestøvler til barn kommer i mange varianter, barn i vekst elsker ridestøvler.

Ridestøvler til barn er det neste steget for å bli en seriøs konkurranserytter. Jodhpursko er fine for barn og unge ryttere, men tenåringer trenger ridestøvler etter hvert som de klatrer på resultatlistene på stevner. Horze tilbyr flotte ridestøvler til tenåringer med samme utseende og stil som ridestøvlene til voksne, men i størrelser som passer barn og ungdom.

Ridestøvler til barn er neste steg når man vil avansere som konkurranserytter.

Velg ridestøvler i nydelig lær når tenåringen har vokst seg ut av jodhpurstadiet. Disse elegante ridestøvlene vil gi støtte, og ser svært flotte ut på konkurransebanen. Glidelåsen og knappene bak gjør støvlene enkle å ta av og på, og gir bedre støtte rundt ankelen og nedre del av beinet enn jodhpursko med leggchaps. Såler med antiskli og fukttransporterende fôr gjør dem komfortable og sikre for den aktive tenåringen. Gi den voksende rytteren ridestøvler som neste steg på veien mot en stevnekarriere.