FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Mountain Horse River leggchaps

Produkt-ID: 323646

kr 1.295,00
(Pris inkl. MVA)
Mountain Horse River leggchaps
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Mountain Horse River leggchaps
kr 1.295,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Mountain Horse River leggchaps
kr 1.295,00
Mountain Horse Sovereign ridesko
kr 989,40 kr 1.649,00
Mountain Horse River leggchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Figursydde leggchaps med skinn av beste kvalitet. Figursydde leggchaps med skinn av beste kvalitet. En perfekt match med Resolute jodhpur og Sovereign jodhpur. Holdbar YKK® glidelås bak for lett påkledning. Skjult strikk langs innsiden av skaftet. Beskyttelse i full lengde langs glidelåsen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig lykkelig gjengivelse
0 Likes

Nydelig finish, fin kurve på leggen, egnet for kalver som er litt sterke og korte. Er fortsatt ny så å se evolusjonen å bruke.

Størrelse: Normal
I naturen dessverre veldig annerledes
0 Likes

Synd, jeg trodde jeg hadde funnet perfekte chaps. På bildene ser pilen litt blank ut - jeg hadde forventet maling? I naturen er det dessverre ikke tilfelle. Det er bare et lærstykke sydd i samme farge. Dette tar den visuelle høydepunktet. I tillegg er kapretten dekket på innsiden med semsket skinn. Så mye for varmt om sommeren, snarere en vinterfrysning. De er veldig små. Med min 40iger Wade passer jeg ikke i bredden L, som faktisk skulle passe opp til 41. Synd!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.