« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Dressurbelegg

Horze Horze Cairo Infra-Red stryksokker

RRP: -10% rabatt
429,00 kr
RRP: 479,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red stryksokker
Størrelsestabell
Size Length Width
S 28 cm 30 cm
M 31 cm 33 cm
L 33 cm 36 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Pustende stryksokker med infrarød innside og stryksone i holdbar ballistisk nylon. De keramiske partiklene som er vevd inn på innsiden absorberer hestens kroppsenergi og frigjør lange, infrarøde stråler som trenger dypt gjennom huden og har en stimulerende effekt på blodsirkulasjonen i beinet. Dette forbereder beinet på de belastninger av sener og ledd som kommer under trening.

Egenskaper:

  • Infrarødt teknisk stoff med keramiske nanopartikler. Stimulerende effekt på blodsirkulasjon og metabolisme. Støtabsorberende. Utside i perforert neopren for økt pusteevne. Hurtigtørkende. Myk polstring. Størrelse S og M med to borrelåser, størrelse L og XL med tre borrelåser. Sett med to. Velg én størrelse større for bakbein

Teknisk beskrivelse:

100% polyester

Produkt-ID: 19193

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: