Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Dallas dressurgjord

Produkt-ID: 14639

kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Dallas dressurgjord
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Dallas dressurgjord
kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Dallas dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

En dressurgjord laget av myk hibiskuswebbing og med solide spenner.


Den ergonomiske utformingen av denne myke, vevde dressurgjorden gir svært god komfort og holdbarhet. Den elastiske siden, rullespenner av rusfritt stål og D-ring på midten gir komfort og kvalitet. Materialet er enkelt å rengjøre, og vil se bra ut selv med minimalt stell.


Egenskaper:


  • Myk, ergonomisk stoffgjord
  • Rullespenner i rustfritt stål i den elastiske enden
  • D-ring på midten til feste av hjelpetøyler og annet tilbehør
  • Supreme logo

Teknisk beskrivelse:


Hibiskusvevd stoffSpenner i rustfritt stål.


Vaskeanvisning:


Skylles og lufttørkes eller tørkes med håndkle etter hver ridetur.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke fornøyd
0 Likes

Ikke veldig fornøyd med denne gjorden.. Har aldri hatt problemer med at hesten har fått gnagsår av gjord før, men med denne fikk han gnagsår.

Størrelse: Normal
Flott dressurgjord
0 Likes

Har testet denne på dressurtrening, og er strålende fornøyd. Fargen passet perfekt til min brune dressursal. Eneste minuset, som ikke har noe med kvalitet og passform forøvrig, er at den skulle kommet i 30/35 cm. 45 ble akkurat litt for lang for min ponni.

God avtale!
0 Likes

Dette er en flott omkrets for prisen! Den er fin og veldig enkel å rengjøre. Det passer fint med dressursalen min på araberen min. Du kan virkelig ikke finne en bedre omkrets for denne prisen. Jeg elsker Horzes ting fordi det er så rimelig og fortsatt god kvalitet! Det eneste jeg vil endre er at det ikke er noen som holder på denne omkretsen.

Størrelse: Normal
Oppfølging gjennomgang
1 Likes

Jeg har brukt denne omkretsen noen ganger siden min første gjennomgang. Det får meg nøtter til at det ikke har keepere. Jeg liker at omkretsen ikke er voluminøs, spesielt ikke i denne varmen, og at den er enkel å rengjøre. Fordi den er tynn og smidig, og på grunn av hestens bygg, sklir den fremover og drar salen på skuldrene - et problem jeg ikke har med den andre omkretsen. Det ser også ut til å strekke til. Det måtte justeres et par ganger i løpet av det siste rittet, noe jeg ikke har med den andre omkretsen å gjøre. Dette er et greit produkt, men det fungerer ikke for meg.

Størrelse: Normal
Oppfølging gjennomgang
0 Likes

Jeg har brukt denne omkretsen noen ganger nå. Jeg liker materialet, det er lett å rengjøre og er ikke klumpete, noe jeg spesielt liker i denne latterlige varmen. Imidlertid opplever jeg at salen glir frem - et problem jeg ikke hadde da jeg brukte den andre omkretsen. Det ser også ut til at det må strammes oftere enn når du bruker den andre omkretsen, så den tøyer seg mer. Hesten min har en mer fremre gjerdekanal, og jeg tror denne, som er så smidig og tynn, glir sannsynligvis fremover, drar salen på skuldrene. Og det får meg nøtter til at det ikke har keepere. Dessverre fungerer ikke denne for meg.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.