Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Grenville dressurgjord

Produkt-ID: 14631

kr 329,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Grenville dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Dressurgjord i neopren med avtagbar fôring i neopren. Lett å rengjøre, og skifte ut med andre fôringer.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Super gjordt, som ligger bra, og er god for hesten. Han trives veldig godt med den. Strikken er i fine farger. Litt vanskelig å feste pga. Stroppene over spennene setter seg fast. Ellers veldig god.

Bilde er ikke likt!
0 Likes

Jeg syns denne gjordten virket fin, og spesielt fordi strikken lå helt intill hesten. Trodde jeg. Når gjordten kom, var strikken lenger inn på gjordten, så det kom gjordt under strikken (litt vanneskelig å forklare). Nå er det vanneskelig å bruke gjordten siden den er vanneskelig å feste godt og den blir litt "klumpete". Så Ingunn et bomkjøp...

0 Likes

Dette var tidenes beste shopping! Enkelt og ikke heldigvis bortskjemt med pris.

Stor utskifting omkrets
0 Likes

Jeg var veldig glad for å finne denne fine, rimelige 16 "omkretsen. (Det var vanskelig å finne en god 16" omkrets i denne prisklassen.) Jeg kjøpte den for å erstatte min buklete omkrets, og jeg liker den bedre enn omkretsen som fulgte med min surcingle. Spesielt liker jeg det faktum at det har tung elastikk i begge ender, og at det har billetholdere. Jeg skulle ønske at den kom i mørkebrun, men jeg vet at svart er en mer salgbar farge for en dressuromkrets.

Stor omkrets!
0 Likes

Det jeg elsker med dette er at det kom i sort som jeg ikke forventet basert på bildet. Jeg elsker de ekstra løkkene for å holde de lange billetstroppene til dressursalen min på plass og ikke dingle.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.