JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Kavalkade kort gjord med memory foam og strikk, 90 cm

Produkt-ID: 325362

kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Kavalkade kort gjord med memory foam og strikk, 90 cm
Velg størrelse Størrelsestabell
Kavalkade kort gjord med memory foam og strikk, 90 cm
kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kavalkade kort gjord med memory foam og strikk, 90 cm
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pent ferdig omkrets som holder salen godt på plass.
0 Likes

Pent ferdig omkrets som holder salen godt på plass. Ser bra ut i kvalitet. Føles myk og behagelig, også kantene. Spenner fast. Over spennene er en stropp som den eneste skyvkraften må gå gjennom for å holde den på plass. Stroppen er nær spennen, som forhindrer at den fester seg. Hold tilbake med den andre hånden din, så går det bra. Fordi støvet sitter fast hårene i det, merker jeg at det egentlig ikke er på utsiden. Hvorvidt han vil vare lenge vet jeg ikke ennå, men likevel veldig fornøyd.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.