FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-25%

Horze Sure Grip dressurpisk

Produkt-ID: 42131

kr 119,25
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Horze Sure Grip dressurpisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Sure Grip dressurpisk
kr 119,25
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Sure Grip dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabel dressurpisk med mykt og godt grep. Trådsnert.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

lengre enn jeg forventet imidlertid ...
0 Likes

På grunn av at jeg har veldig korte ben, nerveutgaver og syklet på en veldig stor hest, trengte jeg noe som en dressur / skolepisk og fant denne så østover å bruke, og jeg føler ikke at jeg vil slippe den hvert andre sekund. hvis det går i stykker vil jeg kjøpe et nytt!

Gjør jobben bra
0 Likes

Litt større enn forventet (burde egentlig ha sjekket størrelsesguiden). Brukes et par ganger nå og ingen negativer. Stor verdi .

Veldig bra pisk
0 Likes

Veldig bra pisk å se lett ut. grepet er enkelt og behagelig. Det ville vært enda bedre hvis det finnes i 130, men størrelsen 120 er veldig bra hvis du sykler på en stor hest.

Størrelse: Normal
Pinne 110cm
0 Likes

Pinne av veldig god kvalitet, sklisikkert grep, brukt i intensiv ridning (6 timer om dagen i 1 uke) og skiller seg virkelig ut! Prisen er overkommelig, og jeg oppfordrer potensielle kjøpere til å ta en av disse piskene!

Størrelse: Normal
Vel verdt prisen
0 Likes

Jeg bestilte en 110-cm lang Pisken og jeg har vært fornøyd. Det er bra å holde klaffen i hånden. Raippaa Jeg har brukt for omtrent et år, og det har vært bra, så jeg tror det var verdt pengene. Jeg anbefaler å ri minst en gang i uken.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.