Effax

Effax

9 artikler
Effax Leather-Balm, 500 ml

Effax

Leather-Balm, 500 ml

129,00 kr
0.50 l (258,00 kr / l)
(2)
Effax Leather-Speedy-Shine

Effax

Leather-Speedy-Shine

59,00 kr
(1)
Effax Glycerine-Soap, 300 ml

Effax

Glycerine-Soap, 300 ml

99,00 kr
0.30 l (330,00 kr / l)
(2)
Effax Leather-Grip-Stick, 50 ml

Effax

Leather-Grip-Stick, 50 ml

99,00 kr
0.05 l (1.980,00 kr / l)
Leveringsklar
Effax Leather-Creamsoap, 400 ml

Effax

Leather-Creamsoap, 400 ml

129,00 kr
0.40 l (322,50 kr / l)
Effax Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

Effax

Leather-Combi + Mildew-Free Formula, 500 ml

179,00 kr
0.50 l (358,00 kr / l)
Leveringsklar
Effax Leather-Combi, 500 ml

Effax

Leather-Combi, 500 ml

129,00 kr
0.50 l (258,00 kr / l)
Effax Leather-Balm + Grip, 250ml

Effax

Leather-Balm + Grip, 250ml

149,00 kr
0.25 l (596,00 kr / l)
Effax Boot Miracle, 250ml

Effax

Boot Miracle, 250ml

149,00 kr
0.25 l (596,00 kr / l)
Kjøp Effax Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Tyskprodusert Effax lærpleie gir læret lengre levetid. Denne eksepsjonelle lærpleieserien er designet til å bli brukt uten ekstra vann, til å vedlikeholde lærets naturlige balanse og holde lærproduktene dine myke og smidige. Lær har behov for god pleie for å opprettholde sin holdbarhet og nytte. Effax-produkter er designet til å forlenget lærets levetid.

Og mens ryttere drar nytte av Effax produkter til å pleie deres dyrebare utstyr, har Effax også en komplett serie fritidsutstyr, bil- og motorsykkelpleie. Ryttere nyter godt av den ekstra sikkerheten i salen de kan få av å bruke den populære Leather-grip stick. Dette praktiske produktet er designet til å bli påført salen og/eller ridestøvlene, og gir en klebrig struktur som holder seg solid plantet i salen. Produktet gir enhver rytter effektiv sikkerhet, og det verken skader eller misfarger utstyret.

Effax lærbalsam er produsert med lanolin, avocadoolje og bivoks, slik at du kan vedlikeholde, øke holdbarheten og få en nyttig levetid på læret på en naturlig måte. Produktet avviser fukt, og etterlater en vedvarende glans samtidig som læret får lov til å puste naturlig.

Prøv Effax lærkremsåpen i den praktiske Flic-Flac dispenseren når du trenger en kjapp rens av utstyret. Flasken kan henge på hvilken som helst krok, og er perfekt til stevner og når du trenger en rens på farten. Såpen renser og pleier i en enkel operasjon, og du trenger ikke vann. Det er perfekt til å oppdatere utstyret mens du venter ved ridebanen eller på salrommet.

Effax lær kombi er en dypttrengende løsning som gir utstyret ekstra næring uten at det føles fettete som med Neatfoot-olje. Den naturlige substansen styrker læret ved å binde sammen fiberne og dermed gi læret liv. Den fettfrie finishen vil ikke misfarge klær eller annet utstyr, samtidig som den forsyner utstyret med essensielle næringsstoffer.

Glyserinsåpe er et klassisk produkt som vedlikeholder lær, og valgmuligheten fra Effax er utprøvd og ekte. Den tradisjonelle måten å rengjøre lær på er å bruke en fuktig svamp. Læret vil absorbere næringsstoffene og de beskyttende ingrediensene fra den naturlige glyserinen, og all overflødig såpe kan lett tørkes av. Den deilige lukten av glyserinsåpe er tegn på velstelt, mykt og trygt utstyr.

Effax produkter til friluftsbruk og annet er laget med høy standard, på samme måte som serien med rideprodukter, for å tilby kjøperen kvalitet.

I tillegg til den fantastiske serien av lærpleieprodukter, har Effax alt fra godbiter til sjampo, hovpleie, insektsmidler og mange andre produkter til pleie og håndtering av hester. Effax legger den samme kvaliteten i alle sine produkter, med hest og rytters sunnhet og sikkerhet som høyeste prioritet.

Prøv Effax produkter til andre viktige deler av livet ditt, fra vandring til motorvei. Effax er stolte av sine naturlige produkter, utelukkende laget av de beste ingrediensene. Horze er stolt av å tilby denne serien av dypttrengende lærpleieprodukter.