Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Weston hodelag

Produkt-ID: 10017

kr 399,20
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Weston hodelag
kr 399,20
kr 499,00
Pharma lærsåpe, 450 ml
kr 159,00
Horze Weston hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Et metallkjede gir dette enkle, klassiske hodelaget en ekstra detalj.


Et hodelag som du skal bruke til hverdags trenger ikke være ordinært. Tilfør litt spennende detaljer til ditt treningshodelag med dette stilige valget til en god pris. Et innlagt metallkjede med strass-steiner gir karakter til dette stilige trinse-hodelaget. Det hevede, polstrede, smale nesereimen ser bra ut på mange raser, og webtøyler med gummibelegg er en fin bonus for ekstra grep.


Egenskaper:


  • God pris.
  • Avtakbar flashnesereim.
  • Spenner for feste av bitt og tøyler.
  • Inkluderer webtøyler med gummi.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret. Tørk av de gummibelagte tøylene med en fuktig klut.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

god
10 Likes

Veldig bra og høy kvalitet. Prisen er ganske konsistent med kvaliteten. Takk for veldig rask levering. Alt levert trygt og forsvarlig. Jeg anbefaler det absolutt til alle.

Topp hodelag
4 Likes

For prisen er det virkelig et 1A-hodelag ... fint skinn, godt laget og mange muligheter til å bruke det på store og små varmblodshoder ... Kan ikke klage ...

fab
4 Likes

Helt god valuta for pengene. Nydelig kvalitet. Ser bra ut på. Har brukt i ca 6 uker nå og veldig fornøyd.

Bra
2 Likes

Veldig bra! Litt stiv når man får den og bruker den i starten! Men for de som ikke kan bruke så mye penger på utstyr er dette et bra hodelag!

Fantastisk hodelag!
0 Likes

Denne tøyen ser fantastisk ut på hesten min. Bling brow bandet er akkurat nok glitz, men ikke for mye for selv vallaken min:)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.