Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.! *
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze høynett, 8kg

Produkt-ID: 50521

kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze høynett, 8kg
kr 109,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze høynett, 8kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Høynett med små åpninger. 13 ringer på toppen og en ring nederst. Inneholder ca. 8 kg.


Teknisk beskrivelse:


Nettstørrelse: 7 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

frustrerende hønett
2 Likes

Fôringshullene er mye mindre enn et tradisjonelt høynet, men litt større enn andre småhullsgarn jeg har kjøpt andre steder. Selve nettet er ganske langt, men er ikke stort i diameter, noe som gjør lasting av høy i det ekstremt vanskelig og frustrerende. Jeg sitter vanligvis garnene mine i en gammel (ren) møkkespann, bretter toppene ned rundt leppen på bøtten og fyller deretter med hø. Alt jeg trenger å gjøre er å skrelle toppen opp igjen, snitte løpesnoren tett og trekke nettet ut av bøtta. Dette hønettet fra Horze er ikke bredt nok til at jeg kan vikle rundt bøtta. Jeg prøvde andre måter å fylle den på, men alt viste seg å være vanskelig og veldig frustrerende. Når du har fylt den, fungerer den bra. Men ikke verdt trøbbel med mindre jeg ikke har noe alternativ.

It doesn't hold 8 kg!!!!!
2 Likes

First of all I want to say that the description is wrong....the description says that it holds approx. 8kg .... I have weighed 3,5kg.... It's quite different!!! I bought this hay net because it seems really big and practice....but it isn't!!! It has nice details, and durable material but it's very difficult put the hay in this net! The opening is too tightened and - in proportion - the net is too much deep.... It's really difficult push the hay up to the fund of the net!!!

Helt ok
2 Likes

Stabilt nettverk. Imidlertid plager det meg at ingen maskestørrelse ble spesifisert, men siden den selges som tett strikket tenkte jeg at den vil fungere. Humans er målt 5cm, noe som er for stort for meg. Det er uansett nyttig, men noe plager meg enda mer rørformet. Alt i alt, ok for prisen.

Eieren
1 Likes

Dette sakte fôr hønettet er verdiløst. Et flak av høy må rives fra hverandre for å passe inn i det siden det er veldig langt og NÅTT. Horze vil ikke bytte det for meg.

Vel!
1 Likes

Hvis du blir 8 kilo, må du fylle to. Den passet inn maksimalt 4 kilo, og du må stappe virkelig. Jeg kan ikke si noe negativt om stabilitet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.