Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze høynett, 5-7kg

Produkt-ID: 50527

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze høynett, 5-7kg
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze høynett, 5-7kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette høynettet er ideelt til reiser eller stallbruk.


Et høynett av webbing som inneholder små hull til sakte fôring. Bruk det til reiser og heng opp i hestehengeren eller boksen for å hindre at hesten sløser høy eller spiser fra bakken. Hvert nett har plass til omtrent 5-6 kg høy (2-3 flak eller 10-15 lbs. ).


Egenskaper:


  • Små hull som fôrer sakte
  • Ideell på reiser
  • Holder omtrent 5-6 kg (15 lbs) høy

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.Nettstørrelse: 5 cm.


Vaskeanvisning:


Skyll i vann. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra!
0 Likes

Jeg kjøpte Horze reptil for sakte fôring av hesten min. Flott, holdbar ting. Som at nettet er lite. Veldig praktisk når du skal transportere en hest. Nå for tiden tramper ikke høyet lenger med et repertoar, og det tar en hest en anstendig mengde tid. Takk for den fantastiske tingen!

Dårlig kvalitet
0 Likes

Skikkelig skuffet. Høynettet er i en god størrelse og bra materiale. Men dårlig lagd i toppen av høynettet. Løkkene løsner fra toppen til slutt løsner hele den tykke svarte tråden.

Supreme Heunetz
0 Likes

Det beste hønettet jeg noensinne har kjøpt. Jeg veide den der den var full. Den passer opptil 10 kg. Men så er det veldig vanskelig. Så med 7 til 8 kg helt tilstrekkelig. God service, alt best. Vil bare kjøpe disse. Hvis du vil ha kvalitet, må du også være forberedt på å betale noe.

Stor og stabil
0 Likes

Jeg synes det er flott. Gjør et veldig stabilt inntrykk og faller ikke fra hverandre etter to ukers bruk som noen andre. Min lille hest er opptatt med høyet sitt så lenge ....

Super praktisk
0 Likes

I kvalitet fjernet jeg 1 stjerne, for mellom stingene og akkorden; koblingene holder ikke og faller fra hverandre. Foreløpig beveger ikke stingene seg. For soliditet å se med tiden. Det er praktisk for dyret å spise sakte. Jeg tok det på opprykk. Gitt ordningene som skal gjøres for å lukke det, synes jeg er en rimelig pris.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.