Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Slow Feeding høynett

Produkt-ID: 50522

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Slow Feeding høynett
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Slow Feeding høynett
Beskrivelse

Beskrivelse

Høynett med små hull for langsom fôring. Holder bedre på høyet og bidrar til å holde hesten mer opptatt med å få fatt i fôret.


Egenskaper:


  • Holder 8-10 kg

Teknisk beskrivelse:


100 % nylon. 90 x 120 cm.Nettstørrelse: 3 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Interessant produkt
2 Likes

Godt produkt, solid, lett å henge med karabinhager. Jeg laget en spreder som gjør det enkelt å fylle den når den er hektet.

Slow feeding net - elendig håndverk
2 Likes

Nettet er lurt designet og fungerer fint; med unntak av at alle sømmene som holder «kantbåndet» på plass var sydd med ekstremt ujevne og røk fort. Mer en 6mm lange sting, med sømmer som stoppet, ikke var festet, begynte igjen andre steder; kjørte utenfor kanten av båndet mange ganger og rett og slett gjør at nettet faller fra hverandre lang tid før materialene egentlig er slitt. Jeg har reparert mitt selv med å sy det på nytt; men er skuffet over så elendig kvalitet.

høynett
1 Likes

Nettet har holdt nøyaktig 2 dager, da hadde min litt for spiste Hafi fanget to store hull. Ikke egnet for Hafiś nylon er for tynn.

Ganske umulig å klare seg uten.
1 Likes

For oss med veldig nøyaktige hester er dette ganske holdbare nettet en hjelp. Den holder godt på høyet og derfor har hesten maten tilgjengelig lenge. Det er enkelt å legge på og fylle. Jeg har kjøpt små karabinkroker for å sette i toppen da ledningene som vil lukke nettet dessverre ikke varer lenge hos oss. Og har du en hest som liker å ta på seg utfordringer for å få tak i høyet, finner den raskt en måte å komme seg ned i nettet fra toppen. Derfor lukket jeg den med karabinkroker. Internett anbefales på det sterkeste herfra.

Dette er de BESTE sakene matesekker!
0 Likes

Jeg bestilte to av disse for 2-3 måneder siden, og de er kjempebra! De er ENORME! Kan enkelt holde 2 flak fluffet hø og sannsynligvis 3-4 flak komprimert høy. Veldig bra kjøp for pengene! Holder meg veldig bra med mine 2 hopper som ikke er rolige, blide spiser. Mer som støvsugere, derav behovet for høyposer!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.