FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Slow Feeding høynett

Produkt-ID: 50522

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Slow Feeding høynett
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Slow Feeding høynett
Beskrivelse

Beskrivelse

Høynett med små hull for langsom fôring. Holder bedre på høyet og bidrar til å holde hesten mer opptatt med å få fatt i fôret.


Egenskaper:


  • Holder 8-10 kg

Teknisk beskrivelse:


100 % nylon. 90 x 120 cm.Nettstørrelse: 3 cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

fornøyd
1 Likes

Hadde ikke veldig høye forventninger, men har brukt det daglig i nesten to måneder, og bare et par hull har blitt strukket, ingen ledninger som har ødelagt ellers. Måtte legge en karabinkrok i midten der snørene ikke binder den sammen da hesten ellers stopper hodet ned i hullet og spiser uhindret.

Lite holdbart
0 Likes

Røyk i enden første dagen, tydelig at det ikke er sydd godt nok. Løkken for å feste nettet som røyk. Trådene man knyter igjen nettet med har tovet seg og det går veldig fort hull på nettet. Liker at det er mykt og størrelsen, men ønsker også muligheter for enda mindre masker og mer holdbarhet.

stor
0 Likes

Jeg er veldig fornøyd med dette hønettet, en stor kapasitet og skader ikke. Det eneste problemet er åpningen som etterlater store hull en gang i nærheten, men det er ikke et problem, bare legg til en streng og trikset er lek

Å falle fra hverandre
0 Likes

Uvanlig kvalitet! Sømmene går opp og garnene faller fra hverandre. Kjøpte tre garn for to måneder siden. Alle tre er nå helt strukket selv om jeg sydde alt siden de gikk opp.

The Best Haynet Ever
0 Likes

Jeg har brukt massevis av haynetter, og dette er uten tvil min favoritt. Jeg har hatt mine omtrent fire måneder, og hesten min er ikke snill med haynettene hans (han er rett og slett voldelig mot dem), og det er en tråd som ikke er på plass. Superenkelt å fylle og har TONING hø, som er flott når hestene sitter fast i dårlig vær. Vil absolutt kjøpe igjen (og igjen, og igjen!)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.