Kjøp Bucas Buzz-Off Ridedekken | horze.no

Buzz-Off Ridedekken

kr 665,10
kr 739,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 3 Dager
Silver/Blue Bucas Buzz-Off Ridedekken bucas
Bucas Buzz-Off Ridedekken
Bucas Buzz-Off Ridedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Buzz-Off Ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Buzz-Off ridedekken beskytter mot fluer, insekter og UV-stråler, ettersom det er laget av et helt spesielt lett, fint nettingstoff. Denne nettingen stenger selv de minste insektene ute, og reduserer effekten av ultrafiolette stråler. Dekkenet kommer i to deler, det ene er et lendedekken mens det andre dekker hals og skuldre


Produkt-ID: 300422

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Kjøp dem sammen
kr 665,10
kr 739,00
kr 197,10 kr 219,00

Totalpris:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre