Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Horsware Amigo insektsmaske

Produkt-ID: 307522

kr 87,60
kr 259,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horsware Amigo insektsmaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Designet for å passe hestens hode godt, reduserer irritasjon fra fluer og reflekterer sollys. Tilgjengelig i flere forskjellige farger, som gir valgmuligheter. Store, myke ører som beskytter ørene mot fluer.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Solid textilenkropp, komfortabelt fleecefôr, myke ørebeskyttere.


Gjennomsnittlig vurdering
3.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig store i størrelsen
0 Likes

Grei fluemaske, men bestill en størrelse mindre enn du pleier, for disse er veldig store i størrelsen.

Bra hette
0 Likes

En god hette som også beskytter ørene! Pluss for det. Hesten min klarer imidlertid å få det enkelt og jeg får den 9/10 ganger i beite når jeg tar ham inn. Men når den først er på, beskytter den den ordentlig!

fin
0 Likes

God effekt mot fluene rundt hodet. Hesten min ser ikke ut til å bli plaget av den. Borrelåsen er av god kvalitet og fungerer selv om det er sand og jord. Generelt har Horseware-produkter en god passform.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.