Kjøp Emin Aloe Vera gelé, 500 ml. | horze.no

Aloe Vera gelé, 500 ml.

kr 99,00
Pris inkl. MVA
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Emin Aloe Vera gelé, 500 ml.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ren, naturlig gel/krem av aloe vera, som tradisjonelt brukes på solbrenthet og på hud som trengs å mykgjøres. Inneholder 99,5% ren, akttiv aloe-sertifisert aloe vera. Produktet må ikke brukes nærmere enn 96 timer før stevne eller konkurranse om du starter i Skandinavia.


Produkt-ID: 321373

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4.3 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre