Mellomsesong SALG
Linimenter og leire

Linimenter og leire

Linimenter støtter og stimulerer for å øke blodsirkulasjonen etter trening, eller til å hele muskelstrekk. Linimenter til hester lindrer under vasking og etter trening. Leire reduserer hevelser og betennelser, og kan bidra til restitueringen av mange skader.

76 artikler

Kjøp Linimenter og leire på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Grøtomslag til hest med ingredienser som leire

Grøtomslag til hest er basert op ingredienser som leire, som trekker ut varme og hevelse fra hestens bein. Som rytter har du et ansvar for å ta vare på hestens sterke, men også sårbare bein. Dersom du gjør det, vil hesten bære deg langt og holde seg frisk når du ønsker å trene den. Å bruke omslag når hesten har trent hard eller har hatt en skade, er en målrettet måte å hindre halthet og la hesten restituere raskere. Leire bidrar til å øke blodsirkulasjonen samtidig som den trekker ut toksiner og løsner muskler, sener og struktur på beina. Hesten din restituerer raskere etter trening, og fungerer bedre med friske og uthvilte bein.

Linimenter til heste 

Salver til hest kan brukes for å lindre trøtte bein etter hard trening. Når hestens bein utsettes for hardt arbeid kan det være lurt å gi dem litt ekstra pleie og omsorg etter trening. Gni gjerne beroligende salve på hestens bein etter en hard treningsøkt. Det vil få sirkulasjonen i gang i beina og øke blodgjennomstrømningen. Ved å holde beina til hesten i orden får du mer glede og prestasjoner ut av øktene deres. Du fremmer helingen i beina og øker sirkulasjonen, og hindrer at hesten får ubehag eller skader som følge av stress og belastning. Å gni beroligende salve på trøtte ledd, leddbånd, sener og muskler gir en raskere restitusjonstid, og gjøre at hesten kan være aktiv uten å bli stiv og støl.

Linimenter til heste er perfekt som støtte til beina 

Hestesalver er perfekt som støtte til beina etter lange turer og harde sprangøkter. Gni hestens bein med hestesalve spesielt utviklet for å forbedre sirkulasjonen og øke blodstrømmen, og gi den hvilen som er nødvendig etter trening. Salver er et godt alternativ til oppvarming eller nedkjøling av trøtte bein. Gni raskt for å oppmuntre varme og sirkulasjon. Disse produktene kan også påføres uten friksjon for å gi en kjølende effekt, og dermed roe ned slitne muskler og ledd.

Linimenter til hest er flytende eller i gelform

Linimenter til hest er flytende eller i gelform, og kjøler og lindrer ømme muskler, sener, leddbånd og ledd. En kjølesalve er ideell når beina trenger lindring etter en hard trening eller konkurranse. En gel-basert salve er lettest å påføre. Flytende salver virker raskt, og kan helles over ømme muskler. Gel-salver er perfekt å bruke ettersom du kan påføre en håndfull salve akkurat der hesten er hoven eller øm. Men uansett om du velger gel eller en flytende salve er virkningen den sammen, den gir umiddelbar lindring og heler trøtte hestebein. Du finner en rekke urter og naturlige ingredienser i salvene fra Horze, også i kjølesalvene, som for eksempel arnika montana og eukalyptus.

Omslag er en utmerket måte å bidra til heling av hestens kropp

Hesteomslag kan brukes til å redusere hevelser i beina etter hard trening, eller til å trekke ut varme fra skade. Et omslag på et bein eller en hov kan trekke ut giftstoffer fra kroppen og redusere betennelse. Omslag er også perfekt når man ønsker økt blodsirkulasjon til bein og høver for å hjelpe helingen. Brukes omslaget på riktig måte, det vil si at området rundt skaden pakkes godt, vil det lindre. Videre dekker man området med stoff, plast eller noe annet og lar det sitte på en stund slik at omslaget får tid til å virke. Mindre hevelse og mindre varme indikerer at omslaget har gjort jobben sin. Pakk gjerne hele hoven inn når den trenger behandling etter knusninger eller andre skader.

Leire til hest heler kroppen 

Leire til hest heler kroppen og bidrar til å redusere hevelser. Hesteleire ligner på omslag, med konsistensen av hardpakket leire. Hesteleire blir brukt til å fylle hoven før innpakking, eller det kan brukes rundt ledd eller andre deler av beinet for å trekke ut varme og giftstoffer. Pakk inn området du har dekket med leire, slik at leiren holdes på plass og får tid til å virke. Hesteleire eller omslag er utviklet til å redusere hevelser, øke sirkulasjonen, fjerne giftstoffer og la områder få hele seg. Horze har omslag og leire til mange typer bruk.
 

Toppkategorier