Nye produkter og bestselgere
Linimenter og leire

Linimenter og leire

Leire reduserer hevelser og betennelser, og kan bidra til restitueringen av mange skader. Salver stimulerer blodsirkulasjonen, og kan redusere stress og stølhet etter harde treningsøkter.
65 artikler

Kjøp Linimenter og leire på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Grøtomslag til hest er basert op ingredienser som leire, som trekker ut varme og hevelse fra hestens bein.

Som rytter har du et ansvar for å ta vare på hestens sterke, men også sårbare bein. Dersom du gjør det, vil hesten bære deg langt og holde seg frisk når du ønsker å trene den. Å bruke omslag når hesten har trent hard eller har hatt en skade, er en målrettet måte å hindre halthet og la hesten restituere raskere. Leire bidrar til å øke blodsirkulasjonen samtidig som den trekker ut toksiner og løsner muskler, sener og struktur på beina. Hesten din restituerer raskere etter trening, og fungerer bedre med friske og uthvilte bein.

Hestesalver er perfekt som støtte til beina etter lange turer og harde sprangøkter.

Gni hestens bein med hestesalve spesielt utviklet for å forbedre sirkulasjonen og øke blodstrømmen, og gi den hvilen som er nødvendig etter trening. Salver er et godt alternativ til oppvarming eller nedkjøling av trøtte bein. Gni raskt for å oppmuntre varme og sirkulasjon. Disse produktene kan også påføres uten friksjon for å gi en kjølende effekt, og dermed roe ned slitne muskler og ledd.