Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Cavalor Hepato Liq, 250 ml

Produkt-ID: 25569

kr 385,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Hepato Liq, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et tilskudd, som hjelper hesten å rense kroppen for avfallsstoffer. Støtter leverfunksjonen og hestens metabolisme. Brukes som vedlikehold/tilskudd eller som en kur. 1 flaske = en rensekur.Daglig dose: 5 ml morgen + 5 ml kveld.1 flaske inneholder 250 ml = 25 dager.

Bruksområde

Avfallsstoffer fra metabolismen er avgiftet eller filtrert av leveren og nyrene og deretter fjernet fra hestens kropp. Hvis denne prosessen ikke fungerer, vil avfallsstoffer hope seg opp og lever-og nyrefunksjon blir endret på bestemte måter. Leverceller, for eksempel, kan ikke lenger ha en sjanse til å regenerere seg. Nyre og leversvikt kan resultere i ulike plager/symptomer og er vanskelig å diagnostisere, selv for spesialister, uten å bruke ulike diagnostiske verktøy. Cavalor hepato Liq er et tilskudd til hester som inneholder naturlige stoffer som - som et supplement til den daglige fôrrasjonen - spiller en viktig rolle i å beskytte og regenerering av lever og nyrer, men også lette arbeidsbelastningen på disse organene. For eksempel, er frigjøring av gallesalter stimulert. Den spesifikke sammensetningen av Cavalor hepato Liq sikrer at disse stoffene er lett absorberes. I mange tilfeller er resultatet merkbart etter bare en uke. Aktive konkurransehester med en tung konkurranse tidsplan er ofte gitt Cavalor hepato Liq under hvileperioder mellom eller etter en rekke hendelser som involverer intens trening.

Produktsammensetning og sikkerhet

Cavalor Hepato Liq inneholder urter, antioksidanter og aminosyrer (Se forpakning for næringsverdi).

Dosering

Hell 5 ml om morgenen og 5 ml om kvelden over fôret i en uke (dosen står på flasken). Dersom det er nødvendig, kan dette gjentas i intervaller på 25 dager. (Maks dose per dyr per dag: 20 ml.)

Emballasje

Flaske inneholder 250 ml

FAQ

Hvorfor skal jeg bruke Cavalor Hepato Liq?

Leveren spiller en viktig rolle i den generelle metabolismen hos hesten (som forbedrer ytelsen). Det er et organ hvor tallrike kjemiske transformasjoner, som er ansvarlige for en rekke viktige funksjoner finner sted. Urte komponentene i Cavalor Hepato Liq er kjent for å ha hepatoprotektiv reaksjoner. Andre komponenter kan også bidra til å støtte kroppen i utskilling av avfallsstoffer fra blodet gjennom urinen. Vår erfaring, er at Cavalor Hepato Liq er best å gi etter konkurranse sesongen.

Hva er allminnelige leverproblemer og deres sympomer?

Spesifikke symptomer som peker til leverproblemer oppstår bare når en høy andel av leveren er allerede skadet. I tidligere faser av leverskade det kan være uspesifikke symptomer som: lav appetitt, vekttap, dårlig pels tilstand, diaré, magesmerter, rastløshet eller tretthet. Gulsott og fotosensitivitet av ikke-pigmentert hud kan også være relatert til leversykdom. Hesteeiere bør kontakte en veterinær når en lever problem er mistenkt.

Kan jeg gi hesten min Cavalor Hepato Liq hvis den får andre tilskudd?

Ja.

Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Jordan Fedrizzi
0 Likes

We did the Cavalor Hepato Liq cleanse and we notice a huge difference. We have an older horse who stocks up terribly and I've never seen his legs look so good. The feed has been great as well. We've noticed a more consistent energy level in all of our horses.

0 Likes

Jeg hadde en åring og et føll som alltid skuret seg av en ukjent grunn. Cavalor anbefalte å gi Cavalor Hepato Liq en kur. Resultatet var stort! Hestene mine sliper ikke lenger, og både hun og jeg er veldig fornøyde!

SUPER-produkt
0 Likes

Veldig praktisk produkt med anti returtank. Lett å oppbevare og bruke hver dag.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.