Kjøp Cavalor Vitaflor 365, 2 kg | horze.no
Beste Pris

Cavalor Vitaflor 365, 2 kg

kr 1.109,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!

Beskrivelse

Cavalor Vitaflor 365 tilbyr en unik løsning for å optimalisere tarmfloraen, slik at det blir maksimalt næringsopptak fra fôret. Det forhindrer forsuring av tykktarmen, bidrar til øke på vekten og er ideell for restitusjon etter behandling med antibiotika.

Bruksområde

Tarmkanalen sikrer at kroppen absorberer alle de nødvendige næringsstoffene. Optimal funksjon er derfor viktig for helsen. Ved å optimalisere tarmfloraen, blir det maksimalt næringsopptak fra fôret, og kroppens immunforsvar styrkes Det er mange faktorer som kan forstyrre tarmbalansen, som stress, bestemte medisiner, kraftfôr, osv. Tykktarmen er en svært viktig del av hestens fordøyelse. Hestens naturlige kosthold består hovedsakelig av grovfôr fra gress og høy. Fordi vi stiller høyere krav til våre hester, er det et behov for kraftfôr i form av kornblandinger (høy stivelsesinnhold). Tynntarmen kan ofte ikke helt behandle fordøyelsen av stivelse, slik at en del av det blir skjøvet inn i tykktarmen. Der omdannes stivelsen til laktat Dette kan føre til forsuring av tykktarmen, hemme riktig funksjon av mikroorganismer, som resulterer i en lavere fordøyelse av grovfôret, og en redusert absorpsjon av næringsstoffer (spesielt mineraler). Dette kan føre til redusert sykdomsresistens, redusert form og / eller at hesten er utsatt for kolikk. Vitaflor 365 er en daglig krav for å balansere absorpsjon av næringsstoffer, forbedre god utvikling i unge hester og opprettholde kondisjonen til sportshester.

Sammensetning

Cavalor Vitaflor 365 inneholder levende gjær og inulin. Levende gjær støtter bakterier ved bruk av melkesyre i tykktarmen og hindrer forsuring (senking av pH), som sikrer at mikroorganismer i kolon arbeider under optimale forhold. Dette forbedrer fordøyelse av fiber, absorpsjon av mineraler og produksjon og absorpsjon av B-vitaminer. Dermed blir det et høyere næringsopptak fra fôret, og forekomsten av kolikk avtar. Inulin en fruktooligosakkarid (FOS), som tilhører familien av prebiotiske forbindelser. Disse er ikke-fordøyelige fôringredienser som påvirker dyret positivt ved selektiv stimulering av vekst og / eller aktivitet av én eller flere arter som allerede er tilstede i tykktarmen. Som et indirekte resultat, hemmer administrasjon av prebiotikum noen patogene bakterier fra å utvikle seg. Siden inulin ikke lagres i kroppen, er en daglig anvendelse nødvendig for å "mate"" disse mikrober og å sikre deres gunstige effekt og beskyttelse mot patogener."

Dosering og anvendelse

Sportshester: 30 - 40 g pr dag (3-4 måleskje). Fritidshester og ponnier: 20-30 g pr dag (2-3 måleskje). Under drektighet eller diegiving: 40 g pr dag (4 måleskje). Føll: 10 g pr dag (1 måleskje). Maksimum: 60 g pr dag. Blandes med det daglige fôret i minst 4 uker. Beste resultatet oppnås ved fortsatt bruk.

Emballasje

2000 g spann

FAQ

Inneholder Cavalor Vitaflor 365 prebiotika eller probiotika?

Cavalor Vitaflor 365 inneholder prebiotika og gjær. Levende gjær kulturer støtter fordøyelsessystemet og reduserer risikoen for kolikk. Gjær forbedrer fordøyelse av fiber, absorpsjon av mineraler og produksjon og absorpsjon av B-vitaminer. Således kan en høyere næringsopptak fra fôret, oppnås når gjær blir tilgjengelig, spesielt ved fôring av fiberrik fôr. Prebiotika forbindelser som inulin er ufordøyelige fôringredienser som påvirker dyret positivt ved selektiv stimulering av vekst og / eller aktivitet av nyttige bakterier i tykktarmen. Prebiotika bidrar til å hindre oppregulering av patogene (skadelige) bakterier. Dette kan resultere i forbedret gastrointestinal helse og immunitet. Inulin lagres ikke i kroppen. Derfor er et daglig inntak nødvendig for å opprettholde den ønskede effekten.

Hjelper Cavalor Vitaflor 365 hesten til å gå opp i vekte?

Ja, det vil hjelpe effektiviteten av hestens fordøyelse. Dette betyr at hesten kan utnytte mer energi som gjøres tilgjengelig spesielt fra fiberrike fôrmidler. Når man ikke har tilgang til kvalitets grovfôr, vil Cavalor Vitaflor være spesielt effektiv. Fordi energiutnyttelse (og også utnyttelse av noen andre næringsstoffer) er forbedret, hjelper det hesten å gå opp i vekt. Noen av våre kunder som bruker våre produkter sier: "Vi ser våre hester vokse."""

Kan jeg bruke Cavalor Vitaflor 365 når min hest går på antibiotika?

Ja, antibiotikatilskudd kan påvirke mikrobiotisk liv (mikroflora) i tarmen. Det finnes ønskede og uønskede bakteriestammer. Antibiotika kan virke mot begge typer bakterier og skiller ikke i sin virksomhet. Tilskudd av Cavalor Vitaflor når hesten går på antibiotika kan bidra til at hesten opprettholder en sunn mikroflora.

Produkt-ID: 25564

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Cavalor Vitaflor 365, 2 kg