Kjøp Sprenger Dynamic RS Fullsjekk, 16 mm | horze.no

Dynamic RS Fullsjekk, 16 mm

kr 2.090,00
Pris inkl. MVA
Opptil 20% rabatt på din ordre
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 15% rabatt.Kjøp for 800kr og få 20% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 14.06.2021.
Sprenger Dynamic RS Fullsjekk, 16 mm
Sprenger Dynamic RS Fullsjekk, 16 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 7 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sprenger Dynamic RS Fullsjekk, 16 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Den flate og brede porten gir en komfortabel posisjon i hestens munn.


Sidestengene vil hindre bittet fra og dras fram og tilbake i munnen og vil derfor ligge stabilt i hestens munn. Det forhindrer ubehagelig trykk på de bakerste tennene. Munnstykket forblir i korrekt sentral posisjon og hjelpen fra tøylene vil jobbe perfekt sammen med hestens munn. Sidestengene er også fine som et hjelpemiddel med å snu hesten, spesielt hos unge hester. Sidestengenes milde trykk mot siden av hodet støtter rytterens signaler om å snu, og gjør det både lettere for hesten å forstå og lettere for rytteren å utføre. Den øverste delen av stengene er bøyd utover for å unngå ubehagelig trykk på kjevene. Dynamiske RS bitt er karakterisert ved et ergonomisk formet munnstykke. De ligger perfekt i munnen på hesten som resulterer i et mykt og jevnt trykk på hele tungeområdet, og oppmuntrer hesten til å tygge. Dynamiske RS bitt stimulerer hesten til å akseptere bittet lettere. I tillegg gir det ergonomisk formede munnstykket en rask og balansert effekt på tungen. Bittet har også kontakt med munnvikene på en svært effektiv måte, og holder hestens fokus på bittet. Samtidig er det milde leddet i midten vinklet fremover med 45 ° -dette er det karakteristiske trekket ved det patenterte KK ULTRA bittet - og gjør det til et vennlig bitt. Dynamic RS bitt er laget av SENSOGAN, et materiale som sikrer en følsom kontakt med hesten din. På grunn av de buede leddene vil bittet holde en riktig og sentral stilling på tungen. Den midterste delen (leddet) gir et mildt dreibart press på tungen. Bittet er med på å gi tillit mellom hest og rytter gjennom rytterens hånd og øker sikkerheten.


Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 16 mm.Materiale: Rustfritt stål.


Produkt-ID: 13387

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre