FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze kombinert gjordbeskytter

Produkt-ID: 14656

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze kombinert gjordbeskytter
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze kombinert gjordbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjordbeskytter i loddent polyester. Størrelse: 95 cm x 12 cm


Teknisk beskrivelse:


Materialer: polyester.96x11cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

imitasjon sauestropp skjede
1 Likes

kanonpris for optimal og praktisk bruk (vaskbar i maskin): hestene takk! PS: lengde for å tilpasse seg stroppen din (for å kutte med noen enkle masker)

Bra og rimelig
1 Likes

Value for money ratio super bra, er holdbar og ble kjøpt flere ganger på en gang. Disse kan også kuttes, for eksempel for å passe et skolebelte. Beltet gnir ikke hesten

Fin beskytter;)
1 Likes

Beskytteren er veldig fin, myk, men "hårene" faller lett av hvis du berører den. Jeg klager ikke i det hele tatt, fordi jeg tror det lever opp til forventningene mine til den prisen.

kunstfellsattelgurtschoner
0 Likes

tykk og myk, passer på stroppene mine 125-135, på de smale og mellomstore. ikke på bredden. Borrelås ville være praktisk og en åpning for den sentrale d-ringen. god farge i mørket. ikke vasket enda.

Funksjonell polstring
0 Likes

For vårt milde berøringsfølsomme nye skinnbelte var for hardt, kunne ikke bevege seg fritt. Beveger seg med puten igjen normalt. God verdi for pengene, har ikke lidd under bruk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.