« Tilbake / Merker / GPA

GPA GPA Easy Speed Air Hybrid ridehjelm

5.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black (Mat)
Black  GPA Easy Speed Air Hybrid ridehjelm
Black/Shiny GPA Easy Speed Air Hybrid ridehjelm
Størrelsestabell
Tilbake

Alle mål i tabellen er kroppsmål, ikke hjelmens faktiske mål. Bruk et målebånd for å måle hodets omkrets. Målebåndet skal sitte rett over ørene og måle over midten av pannen og bakhodet. EU-størrelser tilsvarer hodets omkrets i centimeter. Hjelmen bør sitte så lavt som mulig, og ha tett passform slik at den ikke beveger seg når du rister på hodet.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Elegant og raffinert. EASY-serien tilbyr et nytt alternativ for ryttere som leter etter det beste fra en hjelm når det gjelder beskyttelse, komfort og letthet, dag etter dag, for enhver anledning - uten kompromisser.

Økt støtabsorbering og fantastisk ventilasjon Det utvendige skallet i termoplastisk resin minimerer risikoen for perforering ved fall. Det innvendige skallet er laget av ekspandert polystyren og demper og sprer innvirkningen av et slag over hele hjelmen. Takket være flere ventiler foran og bak gir denne hjelmen optimal ventilasjon. Enestående komfort Det nye og avtakbare fôret kan vaskes, og om nødvendig, erstattes. Den myke og fluffy innsiden har fått antibakteriell behandling. Bedre nakkebeskyttelse. Den klassiske hakestroppen er erstattet med et hybridsystem. Unikt for GPA. En krysning mellom tvillinglåssystemet og den tradisjonelle hakestroppen. Den bakre delen er laget av termoplastisk resin og integrert glassfiberstoff. Nylonstroppene er dekt med syntetisk lær og festes med en todelt spenne. Takket være den stive delen på baksiden som forlenger skallet, garanterer denne hybrid-hakestroppen bedre beskyttelse og sørger for at hjelmen sitter bedre på hodet. En noe rimeligere pris og designet av hjelmen vil friste ryttere på alle nivåer.

Teknisk beskrivelse:

Utvalget av GPA-hjelmer er i samsvar med utkastet til standard EN1384-2017. GPA-serien av hjelmer oppfyller den gjeldende amerikanske standarden ASTMF1163-15 og er også SEI-godkjent (amerikansk kvalitetsmerke). Vennligst bestill hjelmen i én størrelse større, da hjelmen er liten i størrelsen.

Produkt-ID: 345588

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: