Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze grimeovertrekk, 4-pakning

Produkt-ID: 22213

kr 89,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze grimeovertrekk, 4-pakning
Beskrivelse

Beskrivelse

Grimeovertrekk i syntetisk lammeskinn, set à 4 stk. Lett å feste med borrelås.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fornøyd
3 Likes

Polstringene er perfekt for grime. Hesten min er nå ganske luftig. Jeg anbefalte dette også til kjæresten min. Pris veldig billig. Flotte ting

3 Likes

Jeg har brukt skonnertene til tøylen (bare kinnstykkene), men de er fine og myke, så hesten min har ikke mer gnagsår på hodet. Har du vasket to ganger allerede. Ser fortsatt bra ut. Fra min side, sterkt anbefalt. Pris ytelsesforhold også bra.

1 Likes

Jeg bestilte pelsen til lærhilmeren min fordi grimmen noen ganger forårsaket gnagsår. Kvaliteten er virkelig god for prisen, og borrelåsen er super sterk!

super
1 Likes

De er bare gode pelsen jeg vil kjøpe til påske, men kjæresten min har allerede kjøpt den og har ikke laget den til grimmen, men til hodet til henne, og den ser super stilig ut og hesten har ikke mer god råd å anbefale. Hilsen fra Fuhrberg

Super!
1 Likes

Super hyggelig og fluffy! Jeg kjøpte settet til min grime. Veldig mykt, flott!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.