Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Horze Hamptons grime

Produkt-ID: 22243

kr 198,00
(Pris inkl. MVA)
Størrelsestabell
Leveringsklar
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Hamptons grime
kr 198,00
Horze Hamptons leietau
kr 89,00
Horze Hamptons grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil elske denne prisgunstige nylongrimen med et rent og skarpt utseende.


LXXXII Horze Equestrian er inskribert over nesen, på kinnet og nakken på denen sterke nylongrima. Polstringen over nesa og nakken gir masse komfort til denne grimen, perfekt til stallbruk. Denne rimelige grima er et supert valg om du ønsker stil uten en heftig pris.


Egenskaper:


  • Mykt neoprenfôr for pustende komfort
  • Gulldetaljer
  • Justerbar nese- og nakkereim
  • Utsmykket med nydelige Horze-detaljer

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vask i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

elsker denne!
1 Likes

Den er suuuuper myk på hele innsiden, også er muledelen på en måte litt `stiv` sånn at den er veldig enkel å få på<3 den ser også helt innmarig bra ut, i forhold til kvaliteten er den også ganske billig

0 Likes

Sehr schickes und günstiges Halfter. Ich habe mir gleich drei Stück gekauft.

begeistert!
0 Likes

ich bin von diesem halfter mehr als überzeugt! habe nun 3 stück zuhause. für diesen preis echt unschlagbar und super verarbeitet!

Fantastisk
0 Likes

Elsker denne grimen! Fargene er rå fine! Spesielt den røde! Fin kvalitet, fin å se på! Men hadde ikke gjort noe om prisen var litt lavere :) men totalsett rå,fin grime! Skal ha flere av denne

Halfter
0 Likes

Sieht toll aus und passt optimal. Steht Eskadron in nichts nach. Turbo Versand, jederzeit gern wieder

Grime
0 Likes

Denne er super! Liker disse typer grimer, da den er lett å få på, samtidig som den kan justeres masse :) Fin å se på er den også! Klager ikke på prisen, for den leverer godt!

Utrolig flott grime!
0 Likes

Denne grima er helt fantastisk! Den er veldig pen å se på og god for hesten å ha på da den har myk padding i både nakke og over nesen. Kjøpte da denne for 1,5 år siden i mørkeblå og den holder like godt ennå! Anbefales!

Super schönes Alltagshalfter
0 Likes

Also ich nutze das Halfter schon fast zwei Jahre und habe es bereits ein zweites Mal nachgekauft(weil es mir optisch auch sehr gut gefällt und ich es gerne noch einmal in einer anderen Farben haben wollte) und bin total zufrieden. Es hält wirklich gut und weißt auch nach einem Jahr wenig Gebrauchsspuren auf. Ich würde das Halfter jederzeit wieder kaufen und werde es auch. Ist nur zu empfehlen!

Kjempe fin og bra grime!
0 Likes

Liker denne grima veldig godt! Den er myk, men samtidig stiv så den er enkel å ta på og av:-) Den er også veldig pen og har god kvalitet.

Love these head collars
0 Likes

I work with large horses, 6 bigger than 18 hh, really struggle to get reasonably priced head collars to fit, these Hampton ones are super, please make some more XF

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.