Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Howard grime

Produkt-ID: 22244

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Howard grime
kr 199,00
Horze Howard mykt leietau
kr 89,00
Horze Howard grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne myke, vatterte grima vil beskytte hesten med stil.


Denne grima er skånsom mot hesten og er vattert i myk fleece på nesereim og nakke, som gir både komfort og en klassisk stil. Spenner i sateng, og Crescendonavnet på nesereima gjør utseendet komplett.


Egenskaper:


  • Grime vattert med myk fleece for komfort
  • Crescendo navn på nesereim
  • Justerbar nakkereim
  • Hurtigspenne i siden
  • Leietau følger ikke med

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes for hånd i kaldt vann uten såpe.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor grime
15 Likes

Grime er veldig fornøyd, slitesterk, vakker og viktigst skånsom i forhold til hesten, tåler perfekt alle belastninger. Ett minus passet ikke i størrelse, men jeg er ingeniør hos moren min ... og fant ut hvordan jeg kan redusere det. Generelt, en fantastisk grime, full overensstemmelse med pris og kvalitet.

Virkelig hyggelig
9 Likes

Super deilig og slitesterk grime, er litt stor i størrelse, så hvis hesten din svinger mellom 2 størrelser, ta den minste :-)

Veldig høstlig!
6 Likes

Kjøpt i en av denne sesongens 'må ha' farger - og gutt er jeg fornøyd! Denne varen er ren glede, ser bra ut og tiltrekker seg mange komplimenter - pluss, selvfølgelig, 'Horze' omdømme er alltid å stole på! :-)

Superprodukt
6 Likes

Grime er flott, behagelig for hesten, den eneste ulempen er at den hvite vatt er skitten raskt, men bare legg den til å vaske og den er god, og mer har den en god pris for et veldig godt produkt . Jeg råder deg.

Ingen gnag
6 Likes

Vi slet med å finne griper som ikke ga gnag, da hesten stadig fikk det fra ringene på hver side av mulen. Men på denne grimen kommer disse aldri borti hesten siden de er flate og paddingen på mulen hever de ut fra hesten. Veldig fornøyd med denne grimen, men den neste kjøper jeg en str mindre for den er stor i str!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.