« Tilbake / Hest / Grimer og leietau / Grimer

LeMieux Simuwool sett til grime

RRP: -10% rabatt
429,00 kr
RRP: 479,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.07.2024.
Farge: Natural
Natural LeMieux Simuwool sett til grime
Black LeMieux Simuwool sett til grime
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette settet i fire deler er designet for å gi optimal komfort. Den uekte lammeullen har høy tetthet og er ekstra myk. Dermed sikrer den hestens hud mot slitasje og gnag. Ikke bare er de fire delene praktiske, men de gir også grimen et luksuriøst preg. Hver del er nøye utformet for å sikre en perfekt passform, noe som gir komplett beskyttelse av hestens kinn, nakke og nese. Denne grimen er ideell for hester som er sensitive. Om du bruker dem under trening, når hesten er ute eller under transport så er de en nødvendighet for hesteeiere som prioriterer både stil og funksjonalitet.

Teknisk beskrivelse:

100% polyesterfleece, 100% nylon borrelås

Vaskeanvisning:

Fjern skitt med en stiv børste før vask. Maskinvaskes på 30 grader kaldt/ullvask, eller for hånd. Anbefales å vaske i vaskepose for å unngå skade på spennene. Vær sikker på at alle borrelåser er trygt lukket før vasking. Legg bomullsstoffet rett/flatt etter vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel. Unngå å bruke sterke vaskemidler.

Produkt-ID: H91FH

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: