« Tilbake / Merker / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Nirak hodelag

3.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Black
Black PS of Sweden Nirak hodelag
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Den justerbare nesereima gir rytteren muligheten til å velge hvor mye trykk man ønsker å påføre nesa. Den hjelper hesten med å akseptere bittet, og er det perfekte hodelaget for både den unge hesten som fortsatt lærer å kommunisere med rytteren, samt for de hestene som forsøker å unngå kontakt med rytterens hånd og heller krøller seg bak loddplan. Hodelaget er også passende for hesten som er svært framover, siden det hjelper rytteren med å regulere hestens fart uten å sette i et skarpt bitt i munnen, eller at hånden blir for sterk. Nirak™ hodelaget kombinert med et passende bitt gir fredelig kommunikasjon mellom hest og rytter. Nesereimen legger ikke noe press på tennene, noe som reduserer muligheten for bittrelaterte skader. Nakkestykket er anatomisk formet for å fjerne trykkpunkter på det sensitive nakkeområdet, og luftkanalen over hestens nakke gjør dette ekstra effektivt. Det kommer med ekstra polstring rundt ørene for økt komfort for hesten. Kinnstykkene er flate med normale spenner, og de patentsøkte Cradles™ gjør at bittet henger i hestens munn, og lager en naturlig elastisitet. Dette fører igjen til mindre trykk på nakken. De spesielle vuggene er avtakbare og konstruert så de lett kan klipses av og på. Kinnstykkene er justerbare på begge sider slik at hodelaget kan tilpasses hver individuelle hest helt perfekt, og tillater også ulike størrelser på bittringene. Alle smygstolene har gummi på innsiden slik at de holdes på plass, selv under de tøffeste utfordringene. Pannebåndet har det unike patentsøkte Click-it™, noe som gjør at du kan skifte pannebånd på noen få sekunder, selv om hesten har på seg hodelaget.

Teknisk beskrivelse:

Spansk, vegetabilsk garvet lær. Godkjent for konkurranse i FEI, USEF/USDF og BD på hest, ponni, i dressur, sprang og feltritt.

Vaskeanvisning:

For å beskytte og opprettholde hodelagets høye kvalitet så anbefaler PS of Sweden at du oljer det før første bruk. Lær er et naturprodukt som utvikler seg over tid, og kan bli noe mørkere når det blir oljet.

Produkt-ID: 334343

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: