Harry's Horse

Harry's Horse

69 artikler
Kjøp Harry's Horse Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Harry's Horse er blant Horze sitt utvalg av gode merker. De fører alt du trenger til hest og rytter, er basert i Nederland og selges i hele verden. Denne globale utstyrsleverandøren designer og produserer alt du trenger til hesten din, fra A til Å.

Blant dekkenene fra Harry's Horse finner du Thor-serien med slitesterke materialer som tåler skikkelig dårlig vær samtidig som det ser bra ut. Produktene fra Harry's Horse passer sammen med produktene fra Horze, slik at du kan mixe og matche dem til en komplett garderobe for hesten til dårlig vær. Regndekkenet Strech Limo har høye kiler som gir god bevegelsesfrihet, høy hals og svært vanntett skall.

Harry's Horse har et stort utvalg av bitt til alle grener, fra enkle trinser i rustfritt stål til kandar og bridonbitt til høyere nivå i dressur.

Blant tøylene fra Harry's Horse finner du pene, flettede tøyler til tur, eller gummitøyler med godt grep til feltritt. Det flotte hodelaget med krystallpynt, kryssnesereim og solide webtøyler gir en flott blanding av glitter og bling når du skal trene.

Bandasjer og belegg fra Harry's Horse beskytter og støtter hestens bein i alle situasjoner. Det er lurt å bruke belegg når du hopper eller trener dressur, for å ta vare på hesten under treningen. Elite-R senebeskyttere med neoprenfôr og støtabsorbering beskytter hestens frambein mot støt under sprang eller krevende trening. Hurtigfestene er enkle å bruke, og de ergonomisk utformede beleggene holder seg på plass og beskytter hesten når den yter sitt beste. Når hesten skal transporteres kan du prøve HI-Fit transportbeskytterne fra Harry's Horse. Disse er laget av tykt rip-stop stoff, og har tykt fôr som er behagelig og støtter beina på hengeren. De brede og enkle borrelåsene gjør det enkelt å ta beskytterne på før du skal reise, og enkle å ta av når du har kommet frem.

Harry's Horse utvalg til ryttere er like omfattende som utvalget til hesten. Du finner det du trenger for å kunne ri på ditt beste. Geiteskinnshanskene i Excellence-serien har en enestående kvalitet, de gir godt grep på tøylene og ser fantastiske ut på stevneplassen. Ridebukser fra Harry's Horze er et fint tillegg til ridebuksene fra Horze, og har en rekke modeller og farger. Leighton-buksen har en artig stripe på utsiden av beinet, og komfortable legger. Kontrastfargene gjør at det er lett å finne en jakke eller skjorte som passer til. Den lette Festoon ridebuksen er flott om sommeren, og har en klassisk dressurstil med komfortabelt syntetisk helskinn. Enten du skal trene eller konkurrere, har Harry's Horse et stort utvalg til enhver rytter.

Ridestøvler er et must for ryttere, og det gjelder å velge riktig par. London-modellen til barn har tradisjonelle lisser foran, og glidslås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Elite Cognac er en elegant og luksuriøs støvel i mykt, førsteklasses lær. Disse støvlene har flotte sømmer og nydelige detaljer for den kresne rytteren.

Hvert eneste produkt fra Harry's Horse, alt fra børster og førstehjelpsskrin til saler og insektsmasker er laget med den samme høye standarden som du forventer fra en butikk som Horze. Horze er stolte av å utvide sortimentet med utstyr fra det enestående utvalget til Harry's Horse.