Spar 200 kr på alle bestillinger over 1000 kr! Bruk koden: HZXMAS Spar nå

×

Harry's Horse

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
TRM
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Farge
  • Størrelse
  • Pris
Sorter etter:
157 artikler

Harry's Horse er blant Horze sitt utvalg av gode merker. De fører alt du trenger til hest og rytter, er basert i Nederland og selges i hele verden. Denne globale utstyrsleverandøren designer og produserer alt du trenger til hesten din, fra A til Å.

Blant dekkenene fra Harry's Horse finner du Thor-serien med slitesterke materialer som tåler skikkelig dårlig vær samtidig som det ser bra ut. Produktene fra Harry's Horse passer sammen med produktene fra Horze, slik at du kan mixe og matche dem til en komplett garderobe for hesten til dårlig vær. Regndekkenet Strech Limo har høye kiler som gir god bevegelsesfrihet, høy hals og svært vanntett skall.

Harry's Horse har et stort utvalg av bitt til alle grener, fra enkle trinser i rustfritt stål til kandar og bridonbitt til høyere nivå i dressur.

Blant tøylene fra Harry's Horse finner du pene, flettede tøyler til tur, eller gummitøyler med godt grep til feltritt. Det flotte hodelaget med krystallpynt, kryssnesereim og solide webtøyler gir en flott blanding av glitter og bling når du skal trene.

Bandasjer og belegg fra Harry's Horse beskytter og støtter hestens bein i alle situasjoner. Det er lurt å bruke belegg når du hopper eller trener dressur, for å ta vare på hesten under treningen. Elite-R senebeskyttere med neoprenfôr og støtabsorbering beskytter hestens frambein mot støt under sprang eller krevende trening. Hurtigfestene er enkle å bruke, og de ergonomisk utformede beleggene holder seg på plass og beskytter hesten når den yter sitt beste. Når hesten skal transporteres kan du prøve HI-Fit transportbeskytterne fra Harry's Horse. Disse er laget av tykt rip-stop stoff, og har tykt fôr som er behagelig og støtter beina på hengeren. De brede og enkle borrelåsene gjør det enkelt å ta beskytterne på før du skal reise, og enkle å ta av når du har kommet frem.

Harry's Horse utvalg til ryttere er like omfattende som utvalget til hesten. Du finner det du trenger for å kunne ri på ditt beste. Geiteskinnshanskene i Excellence-serien har en enestående kvalitet, de gir godt grep på tøylene og ser fantastiske ut på stevneplassen. Ridebukser fra Harry's Horze er et fint tillegg til ridebuksene fra Horze, og har en rekke modeller og farger. Leighton-buksen har en artig stripe på utsiden av beinet, og komfortable legger. Kontrastfargene gjør at det er lett å finne en jakke eller skjorte som passer til. Den lette Festoon ridebuksen er flott om sommeren, og har en klassisk dressurstil med komfortabelt syntetisk helskinn. Enten du skal trene eller konkurrere, har Harry's Horse et stort utvalg til enhver rytter.

Ridestøvler er et must for ryttere, og det gjelder å velge riktig par. London-modellen til barn har tradisjonelle lisser foran, og glidslås bak som gjør dem enkle å ta av og på. Elite Cognac er en elegant og luksuriøs støvel i mykt, førsteklasses lær. Disse støvlene har flotte sømmer og nydelige detaljer for den kresne rytteren.

Hvert eneste produkt fra Harry's Horse, alt fra børster og førstehjelpsskrin til saler og insektsmasker er laget med den samme høye standarden som du forventer fra en butikk som Horze. Horze er stolte av å utvide sortimentet med utstyr fra det enestående utvalget til Harry's Horse.

Les mer