Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-40%

Mink Horse Equestrian Star ridebukse m. power grip, Junior

Produkt-ID: 313105

kr 809,40
kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Mink Horse Equestrian Star ridebukse m. power grip, Junior
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse Equestrian Star ridebukse m. power grip, Junior
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebuksen Equestrian Star har power-grip i stjerner&striper-mønster, og sokkekant. Kommer i en elegant mørkegrå farge. Smarte ridebukser med god passform i sterk, 4-veis stretch-materiale (viskose-polyester-spandex). Har perfekt skjæring i livet, og er litt høyere bak slik at buksen sitter tett og helt perfekt. Buksen har en stilfull logo diskret brodert i gull bak, rett nedenfor midjen. Har power-grip i silikon i setet med stjernemønster, og striper på innsiden av låra og knærne. Leggene har minimalt med sømmer, og elastisk sokkekant slik at ridebuksen passer perfekt til legger i alle fasonger. En perfekt, smart og stilfull ridebukse med det siste av funksjoner.


Vaskeanvisning:


Vaskes på vrangen på 30°C - skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin bukse
0 Likes

Buksen satt veldig godt på, strikk nede og høy i livet. Jenten var veldig fornøyd, normal i str.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.