Mellomsesong SALG
Mink Horse

Mink Horse

89 artikler
Kjøp Mink Horse Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Danske Mink Horse har et bredt utvalg av flotte, trendy produkter til hest og rytter, med en moderne og tøff stil. Disse kreative produktene har nye, stilfulle detaljer som lyser opp dagen til den motebevisste rytter. Mink Horse ble startet i 2011, og har raskt vokst til et merke som selger unike produkter i hele hesteverden. Da Mink Horse ble startet var målet å tilby komfortable ridebukser av høy kvalitet som var designet til å gi alle kroppsfasonger en behagelig og trendy stil. Etter at nettbutikken åpnet i slutten av 2012, har Mink Horse raskt vokst til å kunne tilby et bredt spekter av elegante produkter til stilfulle ryttere.

Det hele startet med ridebukser, og Mink Horse har fortsatt å utvikle bukser i modeller og materialer slik at alle finner noe de liker. Nydelige helskinnsridebukser med silikontrykk som stjerner og annen grafikk er noe du sjelden ser andre steder. Mink Horse Equestrian Star ridebukse med power grip er et godt valg for stil og funksjonalitet. Designerne hos Mink Horse har kombinert kunst med stil og komfort, noe som har resultert i disse artige buksene i sterke farger som rød eller marineblå, svart eller mørk, elegant grå.

Blant sjabrakene fra Mink Horse finner du blant annet Mink Horse Mm Air med god ventilasjon, behagelig minneskum og anti-skli design. De er smakfulle og trendy, og kommer i nydelige farger som mørkegrønn og dyp metallisk aluminium.

Lyse, blanke pannebånd med rhinestones og europeiske flagg som Island, Østerrike eller Finland gjør at du kan vise frem nasjonaliteten din på en gnistrende måte på hestens hode. Disse vakre pannebåndene passer godt sammen med en rekke hodelag, og er en flott måte å vise frem nasjonaliteten og din nasjonale stolthet.

Mink Horse har et komplett utvalg av dekken, ridedekken og tepper som matcher sjabraker og andre produkter fra denne serien med moderne utstyr. Dekkenene er utviklet med tanke på at hesten skal være trygg og komfortabel, og kommer i størrelser og modeller som passer enhver hest i stallen.

Mink Horse leggchaps i lær gir god beskyttelse og har sitt signaturrøde fôr i mikrofiber som holder seg svalt. Mink Horse stall- og arbeidssko har også rødt fôr slik at du ikke skal være i tvil. Den holdbare konstruksjonen hos alle støvlene fra Mink Horse gjør at de varer lenge og ser flotte ut. Mønsteret i sålen hindrer at du sklir på bakken, og gir optimal støtte i salen.

Mink Horse er et elegant valg når du skal kle deg selv eller hesten. Materialer, design og produksjonen av Mink Horse sine produkter er gjort med svært høy kvalitet slik at de varer i mange år. Horze er stolte av å kunne tilby Mink Horse sine produkter, som innebærer et omfattende utvalg av kvalitetsprodukter til erfarne ryttere.