Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame

Produkt-ID: 36037

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
kr 599,00
Horze ridestrømper i bambus
kr 89,00
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske ridebukser som ser bra ut på en hver figur.


Tradisjonell utforming kombinert med et friskt silikontrykket sete og lår-område gir en moderne oppdatering av din favorittridebukse. Det høye livet på disse tradisjonelle ridebuksene er komfortabelt og støttende, og litt høyere bak. Disse ridebuksene har et stilig repeterende bitt-trykk for et unikt utseende. Klassiske farger som passer bra til trening, og et hvitt alternativ tilgjengelig for stevne.


Egenskaper:


  • Flatterende design med høyt liv
  • Svært komfortabel
  • Livet er noe høyere bak for ekstra støtte
  • Silikontrykk i sete og på lårene med bitt-design
  • En glidelåslomme foran

Teknisk beskrivelse:


73% vevd bomull, 25% polyester, 2% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 40 grader med innsiden ut, og med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kan ikke gå galt!
12 Likes

Jeg har nylig kjøpt disse buksene fra online. Jeg har ikke prøvd denne stilen før og tenkte at jeg ville prøve den ut. Jeg syklet bare et par ganger i dem allerede, og de er komfortable! Jeg liker den mengden grep de har, og jeg liker hvordan de er biter! Jeg har ikke sett noe lignende før. Jeg bestilte amerikanske 26, og de var litt løse, men igjen, jeg liker dem ikke. Jeg har normalt en jean størrelse 4/6. Pluss at prisen er fantastisk!

Daniela FS silikonbukse
10 Likes

Jeg har eid 2 par av disse i cirka 3 måneder og bruker dem minst 3-4 ganger per uke og elsker dem absolutt, veldig godt laget og komfortabelt, de hjelper også til med å skjule mumben og holde seg!

Fin, men ubehagelig på!
5 Likes

Gledet meg såå til å få denne buksen! Men ble utrolig skuffa.. står at den skal være så god og behagelig på, men ikke akkurat!! Den var så stiv og fæl i stoffet at jeg følte jeg ikke fikk dratt den ordentlig på, selvom det var riktig størrelse. Ikke var det noe god stretch i den heller! Så denne blir sendt tilbake med en gang..

Daniela hørte silikon
4 Likes

Buksene er behagelige å ha på. Fargene tilsvarer bildene. Ikke bare ser den bra ut, den lar deg også stikke i salen. Det høyere kuttet linning er veldig behagelig. Fra størrelsen vil jeg si kjøpe 1 størrelse større. Jeg er 169 cm 55 kg tunge klær størrelse 36. I størrelse 36 ville jeg være for stram på lårene. I størrelse 38 passer den som en hanske. Ikke for stramt og ikke for langt. En knebukse jeg liker å anbefale. Full score

Jeg er spent
3 Likes

Buksene er kjempebra for prisen! Kledd og godt følt. Fin, solid stoff, flott passform. Jeg hadde ikke forventet at det skulle være så flott. Hvis hun holder det en stund nå, helt topp!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.