FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame

Produkt-ID: 36037

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
kr 599,00
Horze ridestrømper i bambus
kr 89,00
Horze Daniella helforsterkede ridebukser med silikon, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske ridebukser som ser bra ut på en hver figur.


Tradisjonell utforming kombinert med et friskt silikontrykket sete og lår-område gir en moderne oppdatering av din favorittridebukse. Det høye livet på disse tradisjonelle ridebuksene er komfortabelt og støttende, og litt høyere bak. Disse ridebuksene har et stilig repeterende bitt-trykk for et unikt utseende. Klassiske farger som passer bra til trening, og et hvitt alternativ tilgjengelig for stevne.


Egenskaper:


  • Flatterende design med høyt liv
  • Svært komfortabel
  • Livet er noe høyere bak for ekstra støtte
  • Silikontrykk i sete og på lårene med bitt-design
  • En glidelåslomme foran

Teknisk beskrivelse:


73% vevd bomull, 25% polyester, 2% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 40 grader med innsiden ut, og med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

ubehagelig
0 Likes

Ellers gode bukser, men innerstoffet er grovt og veldig ubehagelig! Gni på rumpa spesielt når du går uten sal (saueskinnsadel) og sal "brenner".

Størrelse: Normal
Superartikkel
0 Likes

Jeg er liten 38, jeg tok en 36 og angrer ikke! Super bra kuttet, den er litt tykk så perfekt for vintre! Influensaen er estetisk er ikke veldig lys. Hvis du vil ha en ekte høy midje, anbefaler jeg det

Størrelse: Normal
Superbukser
0 Likes

Jeg er absolutt tilhenger av disse buksene, det er min første fulle silikonbunn og jeg elsker den! Først var jeg litt skeptisk fordi det virkelig var mye, men nå er jeg vant til det! Jeg ble også flau over at materialet ikke var veldig tøyelig, litt som jeans, så det er en lomme i skrittet hvis du ikke går opp nok bukser. Men jeg skjønte at den er veldig bra designet siden den lar være å skli i buksene hans, jeg prøvde de fullstendige grepene i bunnen og vi skled inni slik at gripeeffekten var ubrukelig. Og vær så snill, gjør det i hvitt !!!

Størrelse: Normal
Fin skolebukk
0 Likes

Jeg kjøpte disse for stilen rundt hoftene. Jeg la dem på på at jeg ventet at de skulle ha den samme strekningen som de andre buksene mine hadde i seterområdet og ble overrasket over hvor stive de var. Jeg har ikke en stor rumpe, men jeg liker litt frihet i setet slik at jeg kan sitte og sitte på huk komfortabelt. Jeg er opptatt av mengden bomull (jeg glemte å sjekke sminken når jeg kjøpte dem) at de vil visne etter noen vasker som de andre bomullsbuksene mine fra Horze gjorde. Hvis de svinner, vil de være i skolebukser og ikke konkurranse / klinikkbukser.

Størrelse: Normal
Ok bortsett fra i midjen
0 Likes

En litt merkelig blanding av materiale, men satt helt greit bortsett fra i midjen. Ikke fullt så høy midje som jeg hadde håpet på og slik passform.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.