Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Desiree helforsterket ridebukse, silikon, høyt liv, dame

Produkt-ID: 36605

kr 692,30
kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze Desiree helforsterket ridebukse, silikon, høyt liv, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg disse oppdaterte ridebuksene når du vil ha utmerket komfort og trendy mønster på helskinnet.


Disse helforsterkede ridebuksene har flere tekniske finesser, som silikontrykk med mønster, uten et separat skinnsete. Et nydelig, sjakkmønstret design er tilført for å gi stil. Den klassiske Desiree tilbys nå uten beltehemper for en ren, slank framtoning. Den høye midjen og pustende bi-strechstoff gjør dem svært behagelige å bruke. Denne ridebuksen av høy kvalitet bevarer fasongen samtidig som den avviser skitt og fuktighet.


Egenskaper:


 • Trendy dameridebukse med spesielt silikonmønster på hele setet som gir godt grep i salen
 • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
 • Nytt, forbedret høyt liv
 • Ingen beltehemper
 • Funksjonell, pustende bi-strech stoff
 • Beholder formen
 • Vann- og smussavstøtende
 • Elastiske legger
 • Innersøm er 72 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i varmt vann Vaskes på vrangen med lignende farger Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horze desiree
10 Likes

Forelsket meg i disse knebuksene ved første blikk! Jeg bestilte i mørk farge (Dark Navy), 34 størrelser, alt sitter på kroppen som en hanske bortsett fra et stort belte, begrenser ikke bevegelser, tvert imot, det viste seg å være for løst, og som det var å bøye kroppen stikker ut, ser det ikke veldig vakkert ut fra siden, spesielt hvis du må å hoppe. Ellers likte jeg alt, stoffet er behagelig, ikke gnir, ruller ikke til bretter når du sykler, i salen fikser silikonet godt. De ser veldig stilige ut! Neste gang tar jeg det samme, bare med innlegg for beltet :)

fint snitt, lenge nok
6 Likes

Veldig fine bukser med god passform. Hvis du ligger mellom to størrelser, bør du velge den mindre. Ganske tynt materiale for den varme årstiden. Viser seg veldig lang, så bra for høye kvinner.

Beste ridebuksen!
5 Likes

Rett å slett den beste ridebuksen jeg noen gang har hatt! Behagelig å ha på, sitter som støpt, sklir ikke ned, og puster godt. Samtidig som den holder deg varm på vinteren! Stoffet er utrolig behagelig og bruker den hjemme som kosebukse etter vask. Kunne gjerne vært flere farger å velge mellom.

Desire
5 Likes

De beste og mest komfortable ridebuksene jeg har hatt på meg! Vil gjerne ha disse i flere farger som hvit til konkurranse, svart på trening og litt nydelig sommerfarge til bringebær / støvete rose.

snill og fin!
4 Likes

Kvaliteten føles veldig luksuriøs. Høy midje med tre kroker og glidelås, som sitter veldig komfortabelt over magen. Jeg føler meg lett behersket i bevegelsene til vanlige ridebukser og har valgt ridebukser for det meste, disse er tøyelige og komfortable i passform og i bevegelse og silikonets grep er fantastisk. Jeg føler meg super-stilig og komfortabel! Veldig fornøyd med kjøpet mitt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.