Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Grand Prix helforsterket ridebukse med silikongrep, dame

Produkt-ID: 36291

kr 799,20
kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Grand Prix helforsterket ridebukse med silikongrep, dame
kr 799,20
kr 999,00
Horze ridestrømper i bambus
kr 89,00
Horze Grand Prix helforsterket ridebukse med silikongrep, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Støv og skitt vil ikke klistre seg til disse ulitmate stevneridebuksene.


Uansett om du rir på kurs, ukentlige timer eller på et sprangstevne vil disse nye og forbedrede klassiske ridebuksene gi deg et profesjonelt preg. Grand Prix-kolleksjonen er et pålitelig valg som flere kvinnelige idrettsutøvere på toppnivå velger, og det passer til ryttere i alle disipliner. Formen på buksene er elegant, formell og tidløs. Stoffet er utviklet for å holde seg fritt for støv og skitt hele dagen, og det pustende stoffet gir komfort og støtte, uten at det klumper seg. En komfortabel midje blir et ekstra tilskudd til hele pakken, og du vil velge disse ridebuksene når du vil se bra ut og føle deg bra.


Egenskaper:


  • Ny Grand Prix-modell
  • Silikongrep av høy kvalitet
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Medium midje
  • Elastiske legger
  • Vann- og smussavstøtende materiale
  • Avrundet midje
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader Tørkes på snor Skal ikke strykes Ikke bruk skyllemiddel.


Bruksanvisning:


Vellagde ridebukser for stevner og trening. Midjen har den perfekte høyde, og stoffet gjør at du holder deg ren mens du venter på utsiden av stevnearenaen.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Superkomfortabelt og et flott stoff
9 Likes

Jeg har sett på disse buksene en stund. Jeg er en stor fan av god kvalitet silikon på kneet eller fullsetet, men jeg kunne ikke rettferdiggjøre å bruke over hundre dollar på enda et par par bukser. Så ga en venn meg en kupong på $ 30! Jeg kjøpte solbrunen, for selv om jeg kjøpte full sete, er det et subtilt mønster, og alle har på seg eurosedelsbukser, planlegger jeg å bruke dem i lokale hesteshow på min grønne TB. Jeg er 62 og ikke tynn, og jeg vil gjerne ha all sikkerheten jeg kan få! VELDIG godt grep, og et fint tøyelig stoff som er behagelig selv i varmt vær - det puster. Midjen er den mest behagelige av alle bukser jeg har kjøpt, og stoffet viser ikke skjemmende cellulitter ... stort pluss. Så glad jeg kjøpte dem.

Nye favoritter!
8 Likes

Har nå hatt disse ridebuksene om sommeren og er mer enn glade. Kos deg med braketten i skoen og at de har vært rimelig varme om sommeren. Nå planlegger å kjøpe et nytt par, noen få brune. :)))

Første gang Grand Prix bruker med silisiumsete
8 Likes

Elsker det!! Var ikke sikker på om jeg kunne tenke meg å ha disse, men 1) stoffet er nydelig, tøybart, men likevel ikke for stramt 2) stigningen er perfekt middels stigning, sitter godt i midjen 3) elsker silisiumprikkene, de er små nok til å gi ekstra "grep", men ikke altfor der benet ditt beveger seg inne i bukken, mens knebøyet ditt er "limt" til salen, ha ha! 4) strekkbunnen er så behagelig, ingen borrelås å slå sammen i bagasjerommet; Jeg bruker en 40 (EU i Pikeur), og disse er en 28- de passer perfekt, ikke gapper noe sted uten å klemme meg på flatterende måter! og jeg er 58. Disse virker med andre ord perfekte!

Nye favoritter :))) !!
7 Likes

Har nå funnet de nye favoritt ridebuksene mine. Vil virkelig anbefale disse sommerbukse. Meget festet i silikonskoen og fin mørkeblå farge. Ser mye lysere ut på bildene. Glade hilsener fra Therese G og New York

Puster ikke
6 Likes

Som fan av Grand prix buksene ble jeg veldig skuffet over det nye stoffet, som føltes klamt og tett under og etter ridning. Passformen og utseendet er det ingenting å si på men jeg håper de 'gamle' helskinnsbuksene kommer tilbake!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.