Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Grand Prix helskinnsridebukse, dame

Produkt-ID: 36271

kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Grand Prix helskinnsridebukse, dame
kr 999,00
Horze Coolmax ridestrømper
kr 79,00
Horze Grand Prix helskinnsridebukse, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

En dressurrytters drøm går i oppfyllelse! Disse ridebuksene har et luksuriøst helskinn i lærlignende materiale.


Oppdatert stil og formet linning er tilført for en forbedret passform på disse tradisjonelle og formelle ridebuksene. Pustende stoff som har både vann- og smuss-avvisende overflate gjør at buksen ser bra ut hele dagen, og du unngår at støv og rusk setter seg fast. Det lærlignende helskinnet tøyer seg mens du rir, og gir deg et sikkert og svært godt grep i salen. Ultra tynn, elastisk kant nede ved ankelen gjør at buksen ligger flat under dine favorittridestøvler, eller chaps. Vår evig-populære Grand Prix-utforming er et klassisk valg for toppatletiske ryttere, og hestefolk i alle aldre og disipliner vil sette pris på din plettfrie stil.


Egenskaper:


  • Nytt lærlignende helskinn
  • Elastisk sete
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Medium midje
  • Elastisk nederst rundt anklene. Vann- og smussavvisende materiale
  • Avrundet midje
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader. Tørkes på snor. Skal ikke strykes. Ikke bruk skyllemiddel.


Bruksanvisning:


Nydelig valg for dressurridning ettersom disse ridebuksene har hele det tradisjonelle utseendet som vår Grand Prix-kolleksjon.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott ny stil!
6 Likes

Jeg mottok akkurat den nye stilen Grand Prix-buksene fra FedEx. Jeg kunne ikke vente med å prøve dem på! Jeg bestilte min normale størrelse som er USA 28 som er en EU 40. De passer akkurat passe! Jeg var nervøs fordi jeg visste at den andre stilen som ble avviklet løp litt stort, så jeg ville se om disse stemte i forhold til størrelsen, siden det er en ny stil. Jeg elsker hele setet på disse buksene fordi jeg liker det ekstra grepet når du sykler. Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt!

Beste ridebuksen!
2 Likes

En helt fantastisk behagelig og utrolig slitesterk bukse! Jeg ramlet ganske stygt av hesten og fikk ryggen oppskrapet. Buksen ble fylt med grus og rompe og lår ble oppskrapet. Jeg var helt sikker på at når jeg kom hjem fra sykehuset måtte jeg bestille ny bukse, men den overlevde! Ikke en skramme på buksen! Den er lett å beveg seg i og utrolig behagelig! Virkelig til å anbefale! Litt dyr, men om man følger med på salg så kan man få den ganske billig:)

Toppbukser
2 Likes

Alt som beskrevet. En veldig behagelig bukse, som ikke er for varm selv i varmt vær. Støv og smuss kan fjernes veldig bra. Bare legg en fuktig klut over den, så er du ferdig. Beskjæringen klistrer seg godt i salen, men stikker ikke. Størrelsen tilsvarer en "ekte" 38. Prisytelsesforholdet passer.

Komfortable ridebukser fra Horze Grand Prix
2 Likes

Jeg har hvite og svarte Horze Grand Prix-bukser. Komfortabel på alle måter, jeg har den andre sesongen.

komfortabel
1 Likes

De sitter godt, har godt grep, en fin passform og bare høy midje. Ser ny ut selv om jeg har vasket dem flere ganger. Skulle ønske de var tilgjengelige i flere farger ...

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.