Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Nordic Performance helforsterket ridebukse med silikon, dame

Produkt-ID: 36234

kr 861,52
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nordic Performance helforsterket ridebukse med silikon, dame
kr 861,52
kr 979,00
Horze Coolmax ridestrømper
kr 79,00
Horze Nordic Performance helforsterket ridebukse med silikon, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser med silikongrep og en tett passform. De er så komfortable at du kommer til å glemme at du har dem på, selv lenge etter du har reist fra stallen.


Helforsterkede ridebukser med motiverende ord på silikontrykket er et perfekt valg for et ettermiddagsritt. Med ord som "Speed, strength, success" og "Ride and Shine" ispedd Horze jumper-logoen og "Horze Equestrian"-merket gjør disse ridebuksene til mer enn et par ridebukser. De vil løfte motivasjonen når du klatrer opp i salen. Disse lette, men samtidig holdbare ridebuksene blir bare mer og mer komfortable etter hver vask, og etterhvert som de formes etter kroppen din. Det helforsterkede setet med silikon gjør at du ikke blir for varm, og det er komfortabelt både mens du er i salen og på bakken. Med akkurat nok klister-grep er disse ridebuksene perfekte for trening. Ta med deg et par av disse sporty ridebuksene i hver farge for å gjøre treningsdagene morsomme og moteriktige.


Egenskaper:


  • Helforsterket sete med silikongrep
  • Mellomhøyt liv
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Ingen baklommer
  • Bred i livet
  • Elastisk stretch rundt nedre del av beinet gjør at den ligger tett under ridestøvlen
  • Enkel frontlukking
  • Innersøm er 72 cm.

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 93 % polyamid, 7 % elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader. Tørkes på snor. Skal ikke strykes. Ikke bruk skyllemiddel.


Bruksanvisning:


Helforsterket ridebukse gir ekstra grep for dressur. Den helforsterkede ridebuksen har silikon for å hjelpe deg med å sitte i øket trav, og gir sikkerhet ved å hjelpe med balanse og stabilitet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sitter bra !!!
5 Likes

Jeg kjøpte buksene i rødt. Størrelse 36 er også normal, og hun er virkelig superkomfortabel. Grepet holder det han lover. Så jeg ville kjøpt den igjen og igjen. Pris-ytelse er flott!

Beste bukser noensinne
5 Likes

Dette er de mest komfortable og best passende buksene jeg noen gang har brukt. De henger ikke sammen, og du vil ikke finne deg konstant å dra dem opp mens du har på deg. De holder seg! Silikonet gir det perfekte grepet i salen, samtidig som det gir stor fleksibilitet til å bevege seg. De ser også superskarpe ut! Lag flere farger. Jeg vil ikke bruke hvite klesbukser som en daglig knebukse og rød er ikke min greie. Jeg har flere par av de blå. Men vil elske noen i svart. Et alternativ med brun eller mørk taupe ville også være bra.

Hvite bukser
4 Likes

Komfortabel på bakken og passer godt. I hvite bukser farget imidlertid det blå linningen buksene litt gråaktig på den aller første vasken, selv om jeg vasket buksene i henhold til vaskeanvisningene.

Helt fantastisk
3 Likes

Denne ridebuksa er bare helt rå. Den har en perfekt passform, høyt liv og er relativt rimelig. Virkelig en bukse som er verdt pengene. Jeg har kjøpt to stk! Den er som en litt tykk tights.

Flott produkt!
3 Likes

Passformen er fantastisk. Ingen sagging midje og silikon gir akkurat nok grep. Jeg vil ELSKE flere farger!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.