Schockemöhle Tokyo Select hodelag

RRP: -12% rabatt
Fra 2.191,20 kr
RRP: 2.590,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
15% rabatt på 3 kjøpte produkter
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbudet er kun gyldig når minimum tre produkter kjøpes. Det kan ikke kombineres med andre kuponger. Hvis du returnerer ett eller flere produkter vil vi refundere en proporsjonert redusert verdi av produktet. Tilbudet gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsiden). Gyldig til 08.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Pikeur, Roeckl, Leovet.
Farge: Sort/Sølv
Sort/Sølv Schockemöhle Tokyo Select hodelag
Mørkebrun/Sølv Schockemöhle Tokyo Select hodelag
Oak Brown/Cream/ Silver Schockemöhle Tokyo Select hodelag
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Ferdiglagd hodelag i sereien 'Anatomic Line - plukk & mix' - her får du alle fordeler allerede satt sammen i et hodelag! Tokyo Select kommer med et mykt polstret og anatomisk formet nesereim. En særlig detalj å fremheve er den helt avtakbare nedre nesereimen. Hvis du trenger det kan den nedre nesereimen fjernes helt, og du får ingen irriterende hempe som henger igjen. Nedre nesereim og festehempen er også svært myke og ekstra polstret. Det anatomisk formede, smale nakkestykket er unikt, og er særlig utviklet for hestens kompliserte anatomi rundt nakken. Den karakteristiske utformingen og den myke polstringen reduserer markant trykket på nakken. Tokyo Select er utstyrt med et enkel, buet pannebånd i lær. Alle delene er også separat tilgjengelig i 'Anatomic Line - plukk og mix'-kolleksjonen.


Egenskaper:


  • Hodelag med mykt, anatomisk formet, smalt nakkestykke og et mykt polstret, anatomisk formet flash-nesereim
  • Avtakbar nedre nesereim, polstret nedre nesereim og festehempe, buet pannebånd i lær, hakereim justerbar på begge sider, kinnstykker med innovervendte spenner

Produkt-ID: 326309

Les Omtaler:

Farge: