Trikem Sport Trikem Vimital Hoof, 4000 g

kr 999,00
Pris inkl. MVA
Spar 25% på et valgfritt produkt
Kopier kode: HIGHLIGHT25
Minimumsverdien er 800 kr. Kupongen kan ikke kombineres med andre kuponger. Tilbudet gjelder kun for ett produkt. Rabatten trekkes fra produktet som har høyest salgspris. Hvis et produkt allerede er redusert, vil den reduserte prisen tas i betraktning. Rabatten trekkes bare hvis den er høyere enn den allerede tilgjengelige rabatten. Hvis du returnerer en eller flere varer, vil vi refundere den proporsjonalt reduserte verdien av varene. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsider). Gyldig til og med 18.10.2021..
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Bra hov Forbedrer hovens vekst og styrke. Et kosttilskudd med biotin, sink, MSM og utvalgte aminosyrer. Alle er det stoffer som danner grunnlaget i hovstrukturen. Sink er i en chelatert form (bundet til proteinet), som betyr at det lett absorberes. Biotin er anerkjent som et godt supplement for hester med dårlige hover. VIMITAL Bra Hov er et komplett supplement med biotin og alle andre stoffer som trengs for å gi god hovvekst. Har vist seg å ha en meget god effekt på hester med dårlig hovkvalitet og vekst. Reduserer risikoen for hovsprekker og gir ofte et klart "før-etter" skille når hoven vokser. Anbefales når biotin kosttilskudd ikke gir ønsket effekt.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:30 ml om dagen (ca. 20 g) til en stor hest (550 kg). Holder i ca 50 dager. Annen dose gis i forhold til vekt eller i samråd med veterinær.INGREDIENSER per 20g:Biotin 15 mg.Lecitin 500 mg.Metionin 1250 mg.Lysin 70 mg.Glysin 50 mg.Tyrosin 40 mg.Vitamin A 12500 IE.Vitamin D 2500 IE.Sink, kelatert 62,5 mg.Magnesium 410 mg.Fosfor 34 mg.Kalsium 25 mg.MSM 1250 mg.


Bruksanvisning:


Har vist særdeles god effekt på hester med dårlig hovkvalitet og vekst. Reduserer risikoen for hovsprekker og gir ofte et klart "før-etter" skille når hoven vokser ut. Anbefales når tilskudd av biotin alene ikke gir den ønskede effekten.


Produkt-ID: 301592

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem Vimital Hoof, 4000 g