FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track nettdekken til hund

Produkt-ID: D4020

kr 770,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track nettdekken til hund
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track nettdekken til hund
kr 770,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track nettdekken til hund
kr 770,00
Back on Track hundeteppe
kr 364,00
Back on Track nettdekken til hund
Beskrivelse

Beskrivelse

Nettdekkenet er lett og formbart, med en ytre netting som effektivt transporterer fukt bort fra kroppen. Det fungerer også bra som fôring under andre dekken. Med doble bogsplitt (i størrelsene 37-86) og snorer ved manken, kan det justeres for å få optimal passform. Det har også elastiske, justerbare bånd ved bakbeina, en åpning i halsen for å feste kobbelet, en haleåpning med glidelås, og refleksteip på hver side.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lønnsom shopping
0 Likes

Virkelig bra og nyttig for smidighetshund. Holder musklene varme og hunden liker det og rister ikke som andre uller. Jeg anbefaler :) den eneste ulempen er haleåpningen som er for høy for en Border Collie .. Så få opp ryggen når hunden min vifter med halen for noe: D

Størrelse: Normal
Elendig passform til fuglehund, ellers bra
0 Likes

Bruker dekkenet etter treninger og på natta for rask restitusjon, smidige muskler og generelt god helse. Fornøyd med hvordan dekkenet fungerer, men det har til fuglehund elendig dårlig psssform. Kjøpte 55 cm fordi hun er over 60 cm fra nakke til halerot, men det er SLT for langt og ved bruk drar dekkenet seg bakover og blir hengende nedenfor basene til hunden og et godt stykke bak manken. Opplever at stammefumksjonene på siden og i nakken gjør det enda verre om man strammer inn. Burde sett litt mer på størrelsen/utformingen til horsewear sine newmarket dekken.

Størrelse: Stor
Feil størrelse
0 Likes

Produktet er sikkert bra i seg selv, men størrelsesguiden til Horze er i alle fall feil. Min hund er 70cm fra nakke til halerot. Den vi mottok (70cm) var ALTFOR stor.Jeg skulle nok bestilt 3-4 størrelser mindre. Endte med at jeg måtte sende det i retur, for egen regning...Dermed gadd jeg ikke bestille ny, siden returen koster over 100kr hver gang.

fornøyd
0 Likes

Flott produkt. Avhengig av lengden på ryggen, er det nødvendig å stille inn litt for en slank hund for å få "mindre" passform.

Størrelse: Normal
Fin
0 Likes

Dekkenet er justerbart ved bryst og over rygg slik at det ikke hemmer bikkja når han går. Det store minuset er at dekkenet dekker rumpa Det er glidelåsåpning til halen som i og for seg er grei. Det store minuset er at dekkenet dekker rumpa på en slik måte at det kun blir klin når han skal på do. Utrolig kjedelig og upraktisk. Pratet med flere som sier at de har sydd opp bak så det ikke skal bli så mye klin.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.