Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Back on Track nettdekken til hund

Produkt-ID: D4020

kr 770,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track nettdekken til hund
Beskrivelse

Beskrivelse

Nettdekkenet er lett og formbart, med en ytre netting som effektivt transporterer fukt bort fra kroppen. Det fungerer også bra som fôring under andre dekken. Med doble bogsplitt (i størrelsene 37-86) og snorer ved manken, kan det justeres for å få optimal passform. Det har også elastiske, justerbare bånd ved bakbeina, en åpning i halsen for å feste kobbelet, en haleåpning med glidelås, og refleksteip på hver side.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

God og lett varp som hunden skal bevege seg med. Har gitt lettelse i smerter i muskler og ledd.

Bra kjøp
0 Likes

Hunden min sover veldig tungt når han får denne på innsiden. Samtidig synes jeg kvaliteten er god og holdbar. Er virkelig glad for at jeg kjøpte dette nettdekket til ham :-) Hesten min og jeg har litt BoT på forhånd. Imidlertid er det virkelig irriterende at det er to "kiler" for "bedre passform" foran - de er ganske irriterende for hunden da de fyller en del og båndene er ganske stive i den. Det gjør det også irriterende for hunden hvis f.eks. vil ha det under et vinterdekk, som virkelig var grunnen til at jeg kjøpte det. Derfor bare 3 stjerner for "General", da det burde være bedre for et dekk til denne prisen. Samtidig er det bare å være klar over at den er VELDIG stor i størrelsen, med mindre du vil ha halen opp gjennom den - da er den bare litt stor, men jeg vil fraråde dette fordi det ikke er veldig deilig :-) "For dyrt" er krysset av for at prisen her er for dyr i forhold til om jeg hadde kjøpt den et annet sted med mindre de er på tilbud.

Tilbake på banen hundedekken
0 Likes

Holder musklene varme om sommeren etter svømmeturer. Om vinteren har en hund med leddgikt holdt seg vannigere mens han hadde på seg et varp om natten. Det eneste problemet med frost er varpenes strøm.

Veldig fint teppe!
0 Likes

Jeg kjøpte dette Mesh-teppet til hunden min i fjor. Jeg har inkludert størrelsen som indikert. Den passer fint og kan deretter lages med ledning. Hunden min likte den umiddelbart. Jeg begynte å bygge opp i timene som indikert. Så snart jeg tar teppet kommer hunden min, tilsynelatende gir han henne en fin følelse. Jeg legger merke til at hun etter en trening, når hun har slitt på seg et teppe, nå fungerer bedre og blir frisk. Hunden tørker også fint under når hun er våt. Kort sagt veldig fint teppe.

Fin
0 Likes

Dekkenet er justerbart ved bryst og over rygg slik at det ikke hemmer bikkja når han går. Det store minuset er at dekkenet dekker rumpa Det er glidelåsåpning til halen som i og for seg er grei. Det store minuset er at dekkenet dekker rumpa på en slik måte at det kun blir klin når han skal på do. Utrolig kjedelig og upraktisk. Pratet med flere som sier at de har sydd opp bak så det ikke skal bli så mye klin.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.