Mellomsesong SALG
Imperial Riding

Imperial Riding

230 artikler
Kjøp Imperial Riding Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Imperial Riding ble dannet i 1920 som leverandør av bagasje og hundekobbel, under navnet Nederinum. Nederinum hadde et lite utvalg av produkter til ryttere, og snart ble butikken utvidet til å omfatte alt til hest og rytter. Produktene fra Imperial Riding komplimenterer alle produktene i Horze-kolleksjonen, og fargene og kvaliteten gir en perfekt match til begge merkene. De Imperial Riding-produktene Horze tilbyr på nåværende tidspunkt omfatter sjabraker, dekken, grimer, pleieprodukter og rideklær. Imperial Riding er stolt av å kunne tilby en av de få hjelmene som er tilgjengelig hos Horze. Hjelmen fra Imperial Riding er EN1384-godkjent, for å gi ro i sinnet når du eller en av dine nærmeste rir.

Imperial Riding-produkter som sjabraker kommer i flotte farger, og er laget i myk bomull av høy kvalitet som absorberer fukt og ser fantastisk ut. De matchende fleecebandasjene fra Imperial Riding gir myk beskyttelse som er enestående og moderne, og gir et komplett sett. Den broderte teksten er elegant, og bandasjene beskytter hestens bein under trening. Fargekombinasjonene kommer i sesongens mest moderne valgmuligheter. Ridebukser fra Imperial Riding gir en flott kombinasjon av high performance-materialer og siste mote. Glitter, detaljer og bling gir disse ridebuksene et særegent preg. En flott, skinnende pisk med håndtak belagt av imiterte diamanter setter et elegant preg på dressurridningen. Kle deg med et ekstra lag når du rir, ved å prøve en av Imperial Ridings flotte jakker. Vis frem ridestilen din med disse attraktive jakkene, og hold varmen samtidig som du ser fantastisk ut. De spesielle detaljene som broderier, emblemer og grafikk gir en flott stil. Den myke fleecen isolerer og beskytter mot kulden. Det finnes jakker som er ideelle å bruke til jeans i byen, eller i stallen når du jobber. Prøv softshelljakken som gir ekstra vindtetthet, og har refleksstriper på ryggen for økt synlighet og sikkerhet. Denne slim-fit jakken er perfekt til å smigre figuren, og gir akkurat nok beskyttelse. Kragen hindrer trekken fra å kjøle ned halsen, og snittet passer godt over ridebukser i salen.

Imperial Riding gir muligheter til både ryttere og hester, og kombinasjonene vil passe godt sammen med resten av produktene i Horze-seriene. Valgmulighetene fra Imperial Riding er klassiske, og gir en sofistikert stil. Produktenes kvalitet er eksepsjonell, og tåler mange år med ridning.