Kjøp Karlslund D-sal med SuperFit bred | horze.no
Beste Pris

D-sal med SuperFit bred

kr 23.500,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Svart Karlslund D-sal med SuperFit bred karlslund
Karlslund D-sal med SuperFit bred
Karlslund D-sal med SuperFit bred
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund D-sal med SuperFit bred
Beskrivelse

Beskrivelse

En meget fleksibel sal med trinnløs regulerbart SuperFit bomjern, som lett kan innstilles med en unbrakonøkkel for akkurat din hest.En sal bygget på en fleksibel, syntetisk bom, med SuperFit bomjern og uovertruffen støtdemping og vektfordeling .Sitsen har veldig behagelig polstring og god støtte for rytteren, og knestøttene er av middels lengde og gir god, skånsom støtte. Generøs bogfrihet for optimalt benarbeid, og for å fremme god kontakt mellom hest og rytter. Salen er stoppet med flere lag av lateks, som former seg etter hesten og fordeler vekten optimalt. Den brede kanalen, sammen med et spesielt snitt på forsiden av klaffene, gir god frihet for hestens ryggrad og skulderbladene, som fremmer hestens tilbakesving og store benarbeid.Laget av europeisk lær av premium kvalitet Leveres med salovertrekk. Doble salkapper, 2 lange gjordstropper med Y-system. Leveres med salovertrekk. Salen kan spesialbestilles med egne knestøtter, farger osv. Ta kontakt for mer informasjon.


Egenskaper:


  • Comes with the Red 81° Medium gullet.

Produkt-ID: 308894

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre