Mellomsesong SALG
Karlslund

Karlslund

Karlslund Riding Equipment er spesialister på islandshester. Siden 1999 har Karlslund laget alt fra enkle hverdagsprodukter til nyskapende produkter til både islandshesten og rytteren. Produktutvalget består av saler, tilbehør, klær, gaveartikler og mye mer. Karlslund eies og drives av en dansk familie, og produktene utvikles av islandshestryttere.
198 artikler
Kjøp Karlslund Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Familieeide Karlslund Rideutstyr ble grunnlagt i Danmark i 1999, med bekledning til islandshester og ryttere av premium kvalitet som møter deres klimaforhold og behov. Utstyret fra Karlslund er spesialdesignet av ryttere med islandshest, for å best mulig kunne tilpasse seg rytterne og de fantastiske hestene. Islandshester er sterke og robuste dyr som presterer med eleganse og fart når ris gjennom variert terreng med voksne så vel som barn. Disse hestene skiller seg ut fra andre hester, derfor er det naturlig at de har et firma som er dedikert til å kle opp både dem og rytterne deres.

Utstyret fra Karlslund er laget til å passe i størrelsen, og tar hensyn til islandshestens hurtige bevegelser. Saler fra Karlslund er ergonomisk designet til å gi et behagelig sete, noe som er nødvendig for å kunne nyte rideturen på disse pålitelige hestene. Dype seter og runde kneputer gir støtte til salene som er nøye utformet for å sikre en behagelig passform til enhver rytter. Velg riktig salstørrelse fra Karlslund med et bomjern som passer til hesten. Karlslund har et måleredskap for å sikre at salen passer perfekt. Fleksibel bom og justerbare bomjern gjør Karlslund til et godt alternativ til hester med spesielle mål.

Tilbehør fra Karlslund omfatter alt fra smarte nesereimer til syntetiske sikkerhetsstigbøyler som gir behagelige rideturer i salen. Hodelag og grimer er laget av premium kvalitetslær for komfort og stil. Det bittløse hodelaget er et godt valg når man ønsker å ri med styring og et mildt trykk uten bitt i munnen til hesten.

Islandshestryttere får glede av et bredt sortiment med klær i ulike modeller og varianter. Jakker og gensere som tåler vær og vind er et godt valg i kjølige klimaer som på de islandske slettene. Selv om de fleste islandshestene setter lang og tykk pels for å beskytte seg mot vinterværet, er dekkenene laget i fleece og ull som puster og holder hesten varm når det er behov for det.

Karlslund Rideutstyr tilbyr alt det en rytter med islandshest har bruk for, for å kunne nyte disse flotte hestenes skjønnhet og eleganse. Rideutstyret fra Karlslund kan ikke sammenlignes med noen andre innen den islandske hestesportverdenen. Dette familieeide danske firmaet fortsetter å produsere varer av premium kvalitet med tanke på den kresne rytter.

Horze er stolt av å tilby over hundre produkter fra dette prestisjefylte merket, slik at islandshesteiere får alt utstyret de trenger for å kunne nyte godt av denne vidunderlige hesterasen.