FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Karlslund Iceland jodphurbukser

Produkt-ID: 36006

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Karlslund Iceland jodphurbukser
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Karlslund Iceland jodphurbukser
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Karlslund Iceland jodphurbukser
kr 1.499,00
Karlslund knestrømper
kr 169,00
Karlslund Iceland jodphurbukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Fine og veldig elastiske ridebukser med helskinn.Unisex modell, tilgjengelig i normal og ekstra lang lengde. Ekstra stor glidelåslomme for smarttelefoner og lignende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig god bukse.
0 Likes

God å ha på og fin ekstra lengde til en på 178 cm lang.

Størrelse: Normal
Nye rasebukser
1 Likes

Super deilig kvalitet og passform. Jeg kjøpte størrelse 44 selv om jeg vanligvis er i størrelse 42. Burde ha kjøpt 42 som de er i størrelse, i motsetning til andre "islandsbukser" som typisk er ett til to tall mindre.

Størrelse: Normal
favoritt knebukser
1 Likes

Jeg har allerede mine andre bukser fra denne modellen, fordi jeg liker å bruke dem. Den første jeg har hatt på meg 3-5 ganger i uken i et år, og hun ser fremdeles bra ut. Ikke falmet og ikke deformert. Jeg ville ikke kjøpe et annet merke lenger!

Størrelse: Normal
bukser
0 Likes

Buksene er vakre. Stoffet er solid og passformen er flott. Godt tilpasset modell som er litt mindre enn normal størrelse.

Størrelse: Liten
Flotte bukser!
1 Likes

Veldig bra bukser av veldig høy kvalitet. Har vanligvis 40-42 han størrelse. 42-størrelsen passer perfekt. Litt røff inni, så kanskje litt varmt for midtsommer. Har allerede vinterbuksene til Karlslund, som jeg allerede er veldig spent på!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.