Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Karlslund Iceland jodphurbukser

Produkt-ID: 36006

kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund Iceland jodphurbukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Fine og veldig elastiske ridebukser med helskinn.Unisex modell, tilgjengelig i normal og ekstra lang lengde. Ekstra stor glidelåslomme for smarttelefoner og lignende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elegant og behagelig
2 Likes

En virkelig fin Riethose med flotte små detaljer (rød glidelås med glidelås fra Islandshestene). Ved knærne er de veldig komfortable, sømmene fra trimmingen går komfortabelt langs knærne, jeg liker ikke det når sømmene går over knærne. Til sommeren er buksene litt for varme, den er litt luftig inni. Dessverre kan jeg ikke si noe om kvaliteten etter lengre slitasje fordi jeg bare har den, men det gjør veldig godt inntrykk.

god ridebkse
2 Likes

veldig god, men skulle ha vært litt kortere i bena for oss som ikke har 80 cm ben

Smalle ben :)
1 Likes

Fleksible bukser med smale ben. dvs. at de ikke utvider seg voldsomt fra kneet og ned. Passer voksne kvinner over hoftene. Kanskje litt over midjen (men det er vi selvfølgelig mesteren))

Smalle ben :)
1 Likes

Fleksible ridebukser som ikke blir bredere og bredere fra knærne og ned. Passer modne kvinner fint over hoftene, men er litt smale i midjen (men vi er herrer også;))

Hyggelige bukser med god passform.
1 Likes

Fine bukser er imidlertid litt store i størrelse. De er laget av et deilig materiale som sitter veldig behagelig. Det er en litt irriterende detalj med glidelåsen hengende litt fra buksebeina.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.