Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Karlslund Jökull jodphurbukser softshell

Produkt-ID: 36005

kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Karlslund Jökull jodphurbukser softshell
Beskrivelse

Beskrivelse

Fine og veldig elastiske ridebukser med helskinn i softshell av høy kvalitet. Softshell er vind og vanntett og har fleece på innsiden for en isolerende effekt.Unisex modell, tilgjengelig i normal og ekstra lang lengde. Ekstra stor glidelåslomme for smarttelefoner og lignende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hvilken vinter - og folk som ofte er kalde
3 Likes

Jeg har mange knebukser, kom over dette ved en tilfeldighet og bestilte det mer av nysgjerrighet. Hun sitter bra i den lange størrelsen (jeg har lange bein!) Og jeg vil si, som er mer enn 1,80 m som kvinne og alltid finner for korte lange størrelser, er i gode hender med Karlslund og denne modellen. Jeg har dem nå den andre vinteren i bruk, så langt ingen betydelig slitasje.

Ekte vinterbukser
1 Likes

Oppfyller forventningene mine. Står for skitt og vått. Komfortabel og funksjonell. Det eneste jeg ønsker å endre er at de kan være litt høyere bak på baksiden. Jeg er 175 cm og valgte størrelsen med ekstra benlengde. Ble perfekt.

Topp vinterbukser
1 Likes

Jeg har brukt disse buksene i hele vinter, jeg kan bare anbefale dem til noen. Det låner ikke ut form og farge. Glidelåsen på benet passer også godt z. For eksempel neoprenstøvler under, gode i salen gjennom det kontinuerlige "skinnet" og bare i åkeren holder du deg fin og varm fordi ingen vind går gjennom og gjennom fleece. Lett regn er ikke noe problem, og du holder deg veldig tørr.

Superbukser
0 Likes

Jeg har nå disse buksene i noen måneder. Den tørker raskt etter vask. Den har normal passform, de fleste bukser er veldig små, med disse buksene kan du beholde din normale størrelse. Buksene er fine og høye og synker ikke. Bunnen er litt bred, jeg bretter den i støvlene. Jeg kuttet av elastikken under foten din, det likte jeg ikke. Han ser stadig ut som ny!

Vakre bukser, ta hensyn til passform!
0 Likes

Jeg bestilte normalt størrelse 36/38 og buksene i størrelse 38. Dette passet, men var på den stramme siden. Lengden (jeg er 1,68 m) var fin. Jeg er også veldig fornøyd med buksens utseende. De røde rittene og logoen på baksiden gjør den litt annerledes og derfor veldig fin. Materialet er også veldig vakkert og buksene er foret med fleece. Jeg likte også at buksene ikke er mega brede i bunnen - som noen andre jodphur-bukser.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.