FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Karlslund Jökull jodphurbukser softshell

Produkt-ID: 36005

kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
Karlslund Jökull jodphurbukser softshell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Karlslund Jökull jodphurbukser softshell
kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Karlslund knestrømper
kr 169,00
Karlslund Jökull jodphurbukser softshell
Beskrivelse

Beskrivelse

Fine og veldig elastiske ridebukser med helskinn i softshell av høy kvalitet. Softshell er vind og vanntett og har fleece på innsiden for en isolerende effekt.Unisex modell, tilgjengelig i normal og ekstra lang lengde. Ekstra stor glidelåslomme for smarttelefoner og lignende.


Gjennomsnittlig vurdering
4.1
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Karlslun Jökull
0 Likes

Virkelig stram i størrelse, standardlengden for kortbeint hjelpeløs for lang. Stilige og høykvalitetsbukser, ikke så varme som jeg forventet til denne prisen.

Størrelse: Liten
Flotte bukser
0 Likes

Har allerede sommerversjonen, og jeg er veldig fornøyd med vinteren igjen, perfekt passform, behagelig å ha på og elegant.

favoritt knebukser
0 Likes

Selv om jeg hadde disse buksene bare tre ganger, men hun er allerede flott. Hun sitter flott, klyper ikke, sover ikke, er ikke for lang og ikke for kort. Rundt bra! Dette softshell-stoffet med bukser er veldig tøyelig, noe jeg ikke kjenner fra andre merker. Jeg ville kjøpt den igjen og igjen.

Størrelse: Normal
Hvilken vinter - og folk som ofte er kalde
3 Likes

Jeg har mange knebukser, kom over dette ved en tilfeldighet og bestilte det mer av nysgjerrighet. Hun sitter bra i den lange størrelsen (jeg har lange bein!) Og jeg vil si, som er mer enn 1,80 m som kvinne og alltid finner for korte lange størrelser, er i gode hender med Karlslund og denne modellen. Jeg har dem nå den andre vinteren i bruk, så langt ingen betydelig slitasje.

Størrelse: Normal
Grei bukse
0 Likes

Fin bukse, ganske god passform. Litt lav bak, så blir fort en liten glipe på ryggen når man jobber i stallen, litt dumt når det er kaldt. Det er ikke fôr under helskinnet, så selv om resten av buksa er godt fôret så trenger man nok en god stillongs til de kaldere dagene. Til kjølig høstvær er den veldig god også uten stillongs inni. Jeg er 176 cm med lange bein og kjøpte den lange varianten som er akkurat passe lang til meg.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.