FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack kjettingbitt i rustfritt stål

Produkt-ID: 13710

kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack kjettingbitt i rustfritt stål
kr 79,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack kjettingbitt i rustfritt stål
Beskrivelse

Beskrivelse

Rustfritt stål. Må brukes sammen med et bitt. Stimulerer spyttproduksjonen. Lengde: 32 cm.


Teknisk beskrivelse:


Lekekjede.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

toppmøte
0 Likes

Mye billigere enn spillkjeder i de nederlandske butikkene for travere. Kvaliteten er fin, ikke veldig sterk synes jeg, men det er ikke nødvendig hvis den er i hestens munn. Passer perfekt å feste. Hest tar det bra.

SUPER spillkjede
3 Likes

Fun. Det er veldig gøy. Det er virkelig mye moro. Anbefalt. Sterkt anbefalt for romantiske opplevelser. (Hvis du vil føle deg som en hingst igjen)

Lekekjede er kanon!
1 Likes

Begge racinghestene mine elsker leketøyskjeden. Da kan de "leke" med det mens de trener, noe som betyr at de aldri blir harde i munnen og at jeg ikke trenger å ta inn dem unødvendig mye. En positiv utveksling mellom storfe og hest :) Rask levering og til en fornuftig pris!

Dimensjoner og bruk mangler helt ??
8 Likes

I går startet jeg en forespørsel her hva denne kjeden brukes til og hvilke dimensjoner den har. Dessverre får jeg ikke svar fra Horze. Synd, fordi jeg sannsynligvis ville brukt til kjeden

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.