Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse med silikongrep, dame

Produkt-ID: 36272

kr 687,20
kr 859,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse med silikongrep, dame
kr 687,20
kr 859,00
Horze Coolmax ridestrømper
kr 79,00
Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse med silikongrep, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Vår klassiske, tidløse design har nå en ny silikon-overraskelse.


Vår mest populære, klassiske ridebukse har blitt forbedret slik at du som rytter, uavhengig av ridegren, får enda flere fordeler. Disse ridebuksene er både tradisjonelle og formelle, og de er godkjent av profesjonelle atleter på toppnivå. Disse enkle, flotte ridebuksene kommer med en praktisk kneforsterking i kontrastfarge, med silikongrep. Skrå frontlommer, en bred midje og myk bak på ryggen er fine detaljer på denne vann- og smussavvisende buksa. Du vil se frisk og ren ut hele dagen i denne buksa med klassisk utforming.


Egenskaper:


  • Ny Grand Prix ridebukse med kneforsterkning i silikon
  • Silikongrep av høy kvalitet
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Medium midje
  • Elastiske legger
  • Avrundet midje
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 30 grader Tørkes på snor Skal ikke strykes Ikke bruk skyllemiddel.


Bruksanvisning:


Super allroundbukse med akkurat nok grep på kneet slik at du får ekstra trygghet.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Silikonbukse
3 Likes

Jeg har prøvd andre stiler som Horze har å tilby, men dette er favoritten min så langt. De passer bra og silikonet holder igjen. Disse passer i størrelse og passer komfortabelt.

5 Stars Hands Down
3 Likes

Jeg har aldri bestilt Horze Equestrian-produkter før, men så glad jeg gjorde det. Disse buksene er fantastiske! Jeg er høy (5'8) og er en smal passform, så jeg bestilte størrelsen US24, i håp om at de ville være lange nok til beina mine. Til min store glede passer disse buksene meg som en hanske. Helt annet merke som jeg har hatt på meg, har vært for kort eller for baggy for kroppen min, men disse buksene er det eneste paret jeg noen gang har slitt som faktisk passer meg. De er supermyk og har en fin, tøyelig følelse. Selv om jeg er kanadisk og dollaren suger for øyeblikket, var disse buksene absolutt verdt pengene! Kommer til å bestille et nytt par av disse når jeg trenger flere bukser i fremtiden!

Herlige knebukser!
2 Likes

Grand Prix-bukser passer i størrelse og jeg elsker det nye materialet! Jeg har et par for show og skolegang som er perfekte! De har ikke pellet eller strukket ut som jeg er glad for. Dette er flotte bukser, og jeg vil anbefale dem til hvem som helst!

Elsker silikonen!
2 Likes

Jeg har alltid hatt knebukse i fuskinnskinn, og jeg har alltid hatt lyst til å prøve buksene med silikonlapp. Jeg var litt skeptisk til hvordan de ville holde opp og hvordan jeg ville ønske dem når jeg syklet. Disse buksene beviste for meg at de kan holde på hva som helst! Jeg har syklet i dem i et par uker nå og syklet nesten hver dag. Disse buksene er slitesterke, tøyelige og glir ikke ned når jeg sykler (noe som skjer med andre merker jeg har prøvd, midjen er ikke så god) Jeg er så glad jeg prøvde ut disse! Hvis disse fortsetter å holde opp, tror jeg at jeg kommer til å kjøpe noen få par å ha som sikkerhetskopi!

Du trenger et par!
2 Likes

Disse buksene er kjempebra! Mykt, tøyelig og veldig slitesterkt stoff. Silikonen er klissete, men ikke for mye. Holder veldig godt (har brukt i noen måneder og vasket mange mange ganger) Smuss / gjørme flekker er en saga blott. Jeg bruker vanligvis størrelse 30 men 28 passer perfekt. Jeg foreslår at du kjøper en størrelse ned. Jeg er 5'9 '' og lengden er perfekt! (Bukser er vanligvis veldig korte for meg, men ikke denne gangen!) Du trenger et par!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.