Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Effol Mouth-Butter Apple, 150ml

Produkt-ID: 307733

kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Effol Mouth-Butter Apple, 150ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Effol Mouth-Butter Apple, 150ml
kr 169,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Effol Mouth-Butter Apple, 150ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremmer aksept av bittet.


Effol Mouth Butter med eplesmak er bra for hesten og får den til å føle seg tilfreds. Det innovative produktet sikrer at bittet kan gli lett, som bidrar til å få det til å ligge behagelig i hestens munn. Hester elsker den friske smaken av eple, som også kan stimulere tyggeaktivitet. Mange hester har en følsom munn og en tilbøyelighet for sprekker i huden. I dette tilfellet beskytter Effol Mouth Butter de følsomme områdene, pleier følsom hud og holder den smidig med høy kvalitets pleiestoffer som allantoin, sinkoksid og Perubalsam.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

velsmakende
0 Likes

For hester har jeg ikke prøvd det, men det smaker godt og leger råtne lepper raskt og sikkert! Så jeg anbefaler det til eget bruk!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.