Mellomsesong SALG
Kremer & oljer for hest

Kremer & oljer for hest

Hestesalve lindrer hudproblemer og behandler mindre skader. Hestesalve med smertestillende eller fuktiggjørende virkning kan påføres direkte på det utsatte området.
26 artikler

Kjøp Kremer & oljer for hest på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Hestekremer bidrar til bedre prestasjoner og komfort for hest og rytter.

Å lindre såre muskler og redusere stress og ubehag er nøkkelen til å holde hesten frisk og rask. Kremer til massasje hjelper til med å forbedre sirkulasjonen, slik at blodstrømmen øker og man opprettholder bevegelsesområdet samtidig som muskler, sener og ledd restituerer. Kremer til sår kan beskytte og hjelpe mindre sår med å gro, og reduserer faren for infeksjoner.

Hestesalver gjør at skader heles raskt, og hindrer smitte.

Når hestens hud er myk og godt tatt vare på, er den mindre utsatt for tørrhet som kan gi sprekkdannelser, potensielle skader og infeksjoner. Salvene holder huden myk og sunn, man får salver til bruk i munnvikene, kodene, rundt øyne, mule og andre steder. Myke kremer til bruk på pelsen og områder hvor pelsen er borte kan bidra til økt gjenvekst av hår og eliminere sårhet og potensiell smitte. Hestekremer og salver er laget av naturlige ingredienser som honning og sheasmør, og opprettholder riktig balanse og fuktighet i hud og pels. Dermed blir pelsen både sunn og skinnende blank.

Toppkategorier