Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml

Produkt-ID: 25124

kr 99,95
(Pris inkl. MVA)
Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyttende naturlig balsam for huden
 
Mange bakterier som skaper hudproblemer har ikke en sjanse for myk og velpleid hud. 
 
Equibona beskytter effektivt og pleier hestens hud og pels. Denne nøye utviklede pleiebalsamen er laget kun av naturlige ingredienser. Equibona er et uerstattelig pleieprodukt for f. eksf. eks lepper, innsiden av munnen, halerot, områder med gnag eller på koden. Bruken er nesten ubegrenset. Equibona beskytter sikkert baksiden av koden fra fukt og irriterende skitt fra stallen. Den gjør huden myk og smidig og gjenoppretter elastisiteten på kort tid. En velpleiet hud er mer mostandsdyktig mot hudproblemer og sårhet. Unge hester blir lettere vant med det ukjente bittet. Equibona er også et flott pleieprodukt for juret på avlshopper.
Equibona kan også brukes av din familie til f. eksf. eks hender, albuer og irritert hud.
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

super salve
0 Likes

Salven fungerer utmerket mot blant annet krus! Det er bra og varer lenge

Great!
0 Likes

Balm kjøpte for år siden for eselet mitt som har en tendens til å skade nesen på grunn av sin grime. Det er også veldig nyttig for leppene. Jeg er overrasket over at det ikke er noen mening om dette produktet, i alle fall anbefaler jeg det

Perfekt!
0 Likes

Kjøpt i fjor for å behandle små sår her og der, kommer jeg ut på dette tidspunktet for å helbrede kommissuren av leppene til hesten min. Det beskytter øyeblikkelig og forhindrer utseendet på skorper. I tillegg er lukten veldig fin og etterlater hendene myke etter påføring på fingeren!

omsorg
0 Likes

Parfyme veldig fin!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.