Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml

Produkt-ID: 25124

kr 99,95
(Pris inkl. MVA)
Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Stassek Equibona Fuktighetskrem, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyttende naturlig balsam for huden
 
Mange bakterier som skaper hudproblemer har ikke en sjanse for myk og velpleid hud. 
 
Equibona beskytter effektivt og pleier hestens hud og pels. Denne nøye utviklede pleiebalsamen er laget kun av naturlige ingredienser. Equibona er et uerstattelig pleieprodukt for f. eksf. eks lepper, innsiden av munnen, halerot, områder med gnag eller på koden. Bruken er nesten ubegrenset. Equibona beskytter sikkert baksiden av koden fra fukt og irriterende skitt fra stallen. Den gjør huden myk og smidig og gjenoppretter elastisiteten på kort tid. En velpleiet hud er mer mostandsdyktig mot hudproblemer og sårhet. Unge hester blir lettere vant med det ukjente bittet. Equibona er også et flott pleieprodukt for juret på avlshopper.
Equibona kan også brukes av din familie til f. eksf. eks hender, albuer og irritert hud.
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

super salve
0 Likes

Salven fungerer utmerket mot blant annet krus! Det er bra og varer lenge

Great!
0 Likes

Balm kjøpte for år siden for eselet mitt som har en tendens til å skade nesen på grunn av sin grime. Det er også veldig nyttig for leppene. Jeg er overrasket over at det ikke er noen mening om dette produktet, i alle fall anbefaler jeg det

Perfekt!
0 Likes

Kjøpt i fjor for å behandle små sår her og der, kommer jeg ut på dette tidspunktet for å helbrede kommissuren av leppene til hesten min. Det beskytter øyeblikkelig og forhindrer utseendet på skorper. I tillegg er lukten veldig fin og etterlater hendene myke etter påføring på fingeren!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.