FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Finntack Pro flettet leietau i nylon

Produkt-ID: 22665

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Finntack Pro flettet leietau i nylon
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro flettet leietau i nylon
Beskrivelse

Beskrivelse

Solid tofarget leietau i flettet nylon, med karabinkrok i messing.


Teknisk beskrivelse:


Nylonleietau.
213 cm lang.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Slitesterkt leietau
0 Likes

Slitesterkt leietau med kult fargeutvalg Kjøpte et hvitt med blått for mange år siden, og leietauet er fortsatt like helt og fargen er meget bra. Kunne gjerne ha tenkt meg flere i de andre fargene. Tommel opp!

Love it!
1 Likes

Elsker dette leietauet! Har hatt en del bomullsleietau, men dette her slår dem alle. De er så slitesterkt og man får et godt grep i det! Fargene lyver heller ikke, de er lik som på bilde!!

Veldig holdbart!
0 Likes

Det beste stygge skaftet jeg har hatt, mine stadig sultne haflingerhval tygger det meste og river spennene til høyre og venstre når jeg binder dem opp i skogen, men disse holder! =)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.