Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Harry's Horse mykt longeringstau

Produkt-ID: 308943

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse mykt longeringstau
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse mykt longeringstau
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjelper hesten til å slappe av i ryggen under longering. Laget av svært myk bomull og sterk polypropylen. Ringen holder tauet mellom beina sammen. Longehjelpen kan justeres i lengden.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra men ...
0 Likes

Godt mottatt pakke til tross for at du sendte litt lange og relativt dyre fraktkostnader sammenlignet med prisen på produktet. Nytt produkt, tilsvarende beskrivelsen og bildet. Motta i et lite marinett. Størrelse er imidlertid veldig liten. Jeg tok M-en for ponnien min D og stilte til og med den løseste, den er begrenset for stram ... Jeg angrer på at jeg ikke har tatt L, men jeg vil ikke anbefale produktet fordi jeg vil betale porto. Synd.

Lendeforening
0 Likes

Standard størrelse, jeg hadde stolt på en tidligere mening for å velge størrelsen på forkynnelsen, og jeg tok den største størrelsen fordi hesten min er 1m70 og er veldig lang. Endelig er vernet jeg valgte (XL) for stort! Men bra produkt, størrelse normalt !!!!

pffffffffffff
0 Likes

Jeg måtte motta den 15.12.17, men jeg har den fortsatt ikke !!!!! så jeg håper å ha det om ikke lenge, vel vitende om at vi er 19.12.17

Jeg tok en Cob for hoppen min på 1m60
0 Likes

ta hensyn til størrelsen da den er høy nok. synd ikke å finne en mer detaljert varsel inkludert de forskjellige mulige bruksområdene.

Nydelig mykt materiale - enkelt å bruke
0 Likes

Jeg har blitt veldig glad for å bruke denne "lungehjelpen". Den er lett å stramme og kan justeres litt. Deilig mykt stoff. Jeg har valgt størrelse XL siden hesten min er ganske stor, men kan nok passe til et antall mindre også, da den sitter ganske løs / Kan strekkes veldig

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.